«Κοίτα ποιος μιλάει ….».Σκληρή απάντηση του Ναυπακτιακού στην ΑΕΜ.

«Κοίτα ποιος μιλάει ….».

Ο θυμόσοφος λαός μας έχει πολλούς τρόπους για να περιγράψει μια κατάσταση, όταν αυτή οδηγείται εκτός ελέγχου. Η διοίκηση της ΑΕΜ ωστόσο με την ανακοίνωση της μας έπιασε πραγματικά εξ’  απήνης. Ξεπέρασε τα όρια της πιο νοσηρής  και απρόβλεπτης φαντασίας. Ποιός θα περίμενε άλλωστε, πως μια  ομάδα που ευνοήθηκε  τόσο προκλητικά από μια  διαιτησία,  όπως  αυτή του κ. Κέκελου,  θα  είχε   το θράσος να βγάλει  και  ανακοίνωση στην οποία «ακούσατε- ακούσατε» μιλά για δικαιοσύνη, ελπίδα, συγκίνηση, υγιή ανταγωνισμό και καθαρό πρωτάθλημα.   Μόνο τα συγχαρητήρια για την «άριστη» διαιτησία του κ. Κέκελου ξέχασε τελικά !!!. Πίσω από τις όμορφες λέξεις τελικά όμως, το μόνο που κρύβεται είναι η δυσαρέσκεια για την τιμή του εισιτηρίου και μια αναφορά σε άσεμνες χειρονομίες δύο παικτών του Ναυπακτιακού.  Για την “ταμπακιέρα” τίποτα …..
Παρακολουθήστε λοιπόν  το βίντεο που ακολουθεί στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση 

και το οποίο είναι εξαιρετικά αφιερωμένο στη διοίκηση της ΑΕΜ για να μας εξηγήσει πως αντιλαμβάνεται όλες τις παραπάνω ωραίες λέξεις για τις οποίες είναι προφανές ωστόσο πως αγνοεί τη σημασία τους.
Τελικά ποιον νομίζετε ότι κοροϊδεύετε  χρησιμοποιώντας λέξεις όπως πολιτισμός, ανδρεία, παιδεία, ρομαντισμός, σεβασμός ;   Μην υποτιμάτε άλλο τη νοημοσύνη μας.  Σταματήστε το θέατρο του παραλόγου που εσείς δημιουργήσατε.  Η υπομονή έχει και τα όριά της,   Αν έχετε θάρρος, ανδρεία, παιδεία, λέξεις που εσείς επικαλείστε  καταδικάστε διαιτησίες όπως αυτή του κ. Κέκελου, που αλλοιώνουν τόσο προκλητικά ένα αποτέλεσμα και αδικούν κατάφωρα μια και μόνο ομάδα!   Διαφορετικά αν η ιστορία της ΑΕΜ συμφωνεί, δώστε του ακόμη και συγχαρητήρια.   Όμως σήμερα τουλάχιστον  μη μιλάτε τουλάχιστο για αρχές , ήθος και  σεβασμό.
Αν επιθυμείτε  να κριθεί στα γήπεδα το πρωτάθλημα μην προκαλείτε άλλο  «το κοινό περί δικαίου αίσθημα», είναι εξαιρετικά επικίνδυνο.
Όσο για το «μέγα θέμα»  των παραπάνω χρημάτων –φανταζόμαστε γι’ αυτό βγήκε και η ανακοίνωση- ,  που κακώς πλήρωσαν όσοι  φίλαθλοί σας   δεν είχαν μαζί τους το απόκομμα εισιτηρίου του πρώτου αγώνα, αφού  κάνετε  μια καταμέτρηση – δεν πρέπει να ήταν πάνω από 40- και πολλαπλασιάζοντας επί τη διαφορά των 3 ευρώ  ας μας πείτε  το συνολικό  ποσό  που πλήρωσαν  παραπάνω για να τους το επιστρέψουμε,  120 -150 ευρώ ή  όσα τέλος πάντως σας  λείπουν.  Εσείς απλά ως αντάλλαγμα θα μας επιστρέψετε τους χαμένους βαθμούς από τα λάθη του διαιτητή Κέκελου,  που όλως παραδόξως ευνόησαν μόνο την ομάδα σας. Φανταζόμαστε ότι συμφωνείτε.  
 Θα πρέπει να θυμίσουμε ωστόσο  στην τόσο «ευαισθητοποιημένη»  όσον αφορά τα έξοδα των φιλάθλων  της,  διοίκηση της ΑΕΜ, πως όλα ξεκίνησαν εξαιτίας της άστοχης επιλογής της να μεταφέρει απροειδοποίητα με λεωφορεία οργανωμένους και «οπλισμένους»  με πέτρες   «φιλάθλους» στο πρώτο αγώνα. Εξαιτίας  τους  αναγκαστήκαμε να καταβάλουμε  διπλά έξοδα διαιτησίας και  600 ευρώ πρόστιμο.   
Αυτά βέβαια τα αγνοεί επιλεκτικά η ανακοίνωση της ΑΕΜ , όπως άλλωστε αγνοεί και τις προκλητικές άσεμνες χειρονομίες του  Μιχαλόπουλου  -ρωτήστε τον ίδιο, άλλωστε υπάρχουν και αποδείξεις  – μπροστά στους πολύ περισσότερους  φιλάθλους μας. Εμείς πάντως καταδικάζουμε οτιδήποτε προκαλεί από όπου κι αν προέρχεται. Εσείς ;
Πραγματικά όμως επιθυμούμε, όπως λέτε αν μη τι άλλο και εσείς,  να κριθεί στους αγωνιστικούς χώρους το  πρωτάθλημα από τους ποδοσφαιριστές. Μόνο που ξεχάσατε  -μάλλον επιλεκτικά- τους διαιτητές.  Παίζουν  και αυτοί το ρόλος του βλέπετε . 
Στο μόνο που θα συμφωνήσουμε έστω και ειρωνικά  τελικά -παραφράζοντας  λίγο τον  επίλογο – είναι  η υπογραφή,   της ανακοίνωσής σας. 
ΜΟΝΟ ΑΕΜ  ………………….… ΣΦΥΡΙΞΕ Ο κ. ΚΕΚΕΛΟΣ
Υ.Γ.  Αν έχετε αντίρρηση κοιτάξτε το βίντεο που ακολουθεί,  αναζητήστε  την έκθεση του παρατηρητή διαιτησίας και μετρήστε μετά από πόσες αγωνιστικές θα ξαναπαίξει ο συγκεκριμένος διαιτητής. Κι αν νομίζετε ότι θα τιμωρηθεί επειδή έκανε και κάποιο λάθος υπέρ του Ναυπακτιακού απλά  ΤΟΛΜΗΣΤΕ  να βρείτε στο 90λεπτο  βίντεο, που υπάρχει στο διαδίκτυο, έστω και μια φάση που μας ευνόησε και γνωστοποιήστε την σε όλους.
 Μετά μιλάμε για  όλες τις  υπόλοιπες όμορφες λέξεις  που τόσο γλαφυρά,  αλλά δυστυχώς απλά και μόνο για το θεαθήναι,    χρησιμοποιείτε…..  
 
Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΥ


Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...