Κοινή ανακοίνωση – καταγγελία

nosokomiomesologgiouΤην ώρα που οι υποδομές της Υγείας στο νομό (όπως και στην υπόλοιπη Ελλάδα)ακολουθούν τον καταστροφικό δρόμο που υλοποιεί η πολιτική της συγκυβέρνησης.

-Την  ώρα που προγράμματα εφημερίας στα νοσοκομεία του νομού μας είναι χωρίς γιατρούς σε διάφορες ειδικότητες λόγω περικοπών αλλά και μη πρόσληψης αναγκαίου  προσωπικού.

– Την ώρα που τα Κέντρα Υγείας είναι κάτω από το όριο ασφαλείας λόγω ελλείψεως προσωπικού.

-Την ώρα που οι πολίτες αναγκάζονται να πληρώνουν κάθε μέρα και περισσότερο για το αυτονόητο στη περίθαλψη  τους.

-Την ώρα που από την έναρξης κατασκευής του νέου νοσοκομείου έχουν περάσει  30 χρόνια (μια ολόκληρη γενιά) με τους συγκυβερνώντες να εναλλάσσονται στην εξουσία.

Την ίδια ώρα ο υφυπουργός Υγείας κος Σαλμάς ,μέσω του κου Δημητρογιάννη (διοικητή του υποτιθέμενου νοσοκομείου Αιτ/νιας) καλεί τους πολίτες ,ακόμα και μέσω τηλεφώνων στο  σπίτι ( από τους-τις γραμματείς),σε μια προσωπική πολίτικη  φιέστα με τίτλο  «παρουσίαση του εξοπλισμού και την εγκατάσταση του νέου νοσοκ. Αγρινίου».

Σε αυτή την κακής ποιότητας παράσταση ο κος Σαλμάς προκειμένου να προσθέσει φωτογραφίες, στο προσωπικό του πολιτικό προφίλ   ,χρησιμοποιεί ως κομπάρσους τόσο τους υγειονομικούς  όσο και τους πολίτες που βιώνουν καθημερινά στο πετσί τους την πολίτικη που ο κος Σαλμάς στηρίζει.

                                              ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ                                                                                                                     Ότι η λειτουργία του νέου νοσοκομείου αλλά και κάθε νοσοκομείου σε κάθε περιοχή ,ποσό μάλλον στη δική μας ,είναι τεραστίας σημασίας έργο για να αποτελέσει εργαλείο προσωπικής ανάδειξης-επιβίωσης   κάθε πολιτικάντη.

                                                   ΖΗΤΑΜΕ                                                                                                                               Από τον κο  Σαλμά και την  ηγεσία του Υπουργείου Υγείας να ακούσει τις φωνές των πολιτών-φορέων της περιοχής που επιδεικτικά αγνοούν.

                                                     ΚΑΛΟΥΜΕ                                                                                                                     Τους υγειονομικούς αλλά και τους πολίτες της περιοχής να ΑΠΕΧΟΥΝ από τη χρησιμοποίηση τους ως ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ  στη φιέστα του κου Σαλμά και να διεκδικήσουν το δικαίωμα τους για ΔΗΜΟΣΙΑ –ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ.

 

Η πολιτική  του κου Σαλμα και των υπολοίπων της παρέας του είναι  κόλαση για την κοινωνία στο σύνολο της.

 Άμεση ανάγκη η ανατροπή αυτής της πολιτικής και ο φραγμός στη καταστροφή της ζωής μας.

 

ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ

 

 ΕΝΩΣΗ  ΙΑΤΡΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ         ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ       ΝΟΜΟΥ  ΑΙΤ/ΝΙΑΣ                              ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ    ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ                                                                                                                                                                                                                             



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...