Κοιτάζει και άλλες περιπτώσεις πλην Βράνιες η ΑΕΚ για τα στόπερ

Κοιτάζει και άλλες περιπτώσεις πλην Βράνιες η ΑΕΚ για τα στόπερ

Τις τελυεταίες ημέρες μπορεί η περίπτωση επιστροφής του Βράνιες στην ΑΕΚ να έμοιαζε πολύ προχωρημένη, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως τα πράγματα έχουν όπως τα παρουσίασε ο βελγικός Τύπος και ειδικά το ρεπορτάζ που βγαίνει από την Άντερλεχτ.

Η ομάδα των Βρυξελλών ακόμα το φυσάει και δεν κρυώνει με την αποτυχία της συγκεκριμένης μεταγραφής και βέβαια προσπαθεί να σώσει ό,τι μπορεί. Για τον ίδιο τον παίκτη από την άλλη η επανεκκίνηση της καριέρας του δεν μπορεί να έχει πιο επιτυχημένη αφετηρία από την ΑΕΚ, γι’ αυτό άλλωστε και ο Βόσνιος κράτησε ανοικτή γραμμή με την Ένωση. 

Οι «κιτρινόμαυροι» πάντως δεν κοιτάζουν μόνο την περίπτωση του Βράνιες. Ο Νίκος Λυμπερόπουλος φέρεται να έχει εντοπίσει ήδη στόχους και από άλλες αγορές για τα στόπερ και φυσικά σε κάθε ενδεχόμενο δεν έχει αφοσιωθεί αποκλειστικά στην επιστροφή του Βόσνιου.

Μάλιστα αν συμβεί κάτι τέτοιο και επιστρέψει ο 29χρονος αμυντικός, αυτό θα συμβεί με τους όρους που θέλει η ΑΕΚ. Δηλαδή με ένα συμβόλαιο που δεν θα ξεπερνά τις 400-450 χιλ. ευρώ.

Πάντως, το σίγουρο είναι πως η επιστροφή του Βράνιες αυτή την ώρα μόνον δεδομένη δεν μπορεί να θεωρείται και κάθε άλλο παρά μόνο την δική του περίπτωση κοιτάζουν στην Ένωση. 

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: https://www.kontranews.gr/SPOR/362232-Koitazei-kai-alles-periptoseis-plin-Branies-i-AEK-gia-ta-stoper ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...