Κοιτούσαν αποσβολωμένοι τη φωτιά να καταστρέφει το σπίτι τους. Αυτό όμως που βγήκε μέσα από τις φλόγες τους έκανε να παγώσουν! (Εικόνες)

φωτιά

H οικογένεια Empey από την πολιτεία Άινταχο είχε περικυκλωθεί από τις φλόγες. Ένα πύρινο τοίχος πλησίαζε συνεχώς και απειλούσε να καταστρέψει ολοσχερώς το αγρόκτημά τους. Ο Bruce και η σύζυγός του Jeanette ετοιμάζονταν να εγκαταλείψουν το σπίτι τους και την περιουσία τους.

Όταν η φωτιά βρισκόταν ελάχιστα μέτρα από το σπίτι τους, ο Bruce και ο γιος του είδαν κάτι απίστευτο μέσα στις φλόγες.

h-810x424

Κοιτούσαν αποσβολωμένοι την Φωτιά να Καταστρέφει το Σπίτι τους. Αυτό που βγήκε μέσα από τις Φλόγες τους έκανε να Παγώσουν!

Πίστευαν μετά βίας στα μάτια τους, αλλά μέσα στις απειλητικές φλόγες, εμφανίστηκε μια ανθρώπινη φιγούρα. Η οικογένεια αμέσως απαθανάτισε τη στιγμή και το θεώρησαν καλό σημάδι. Και όντως, το αγρόκτημα γλίτωσε την τελευταία στιγμή από την φωτιά που είχε ξεσπάσει στο δάσος, όπως αναφέρει το fanpage.

Η Jeanette έδωσε στη φωτογραφία τη λεζάντα «Ο φύλακας του πυροσβέστη» και τη δημοσίευσε στο διαδίκτυο. Αυτό δημιούργησε μια σειρά από εικασίες για το τι θα μπορούσε να είναι η φιγούρα. Ό, τι και αν ήταν όμως, η οικογένεια ευγνωμονεί την καλή της τύχη για την εξέλιξη των γεγονότων.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...