Κομάντο φωτογραφίζονται με την τουρκική σημαία στον βυθό της Σούδας

Κομάντο φωτογραφίζονται με την τουρκική σημαία στον βυθό της Σούδας

Τούρκοι κομάντο φωτογραφήθηκαν κατά τη διάρκεια Νατοϊκής άσκησης στον βυθό της Σούδας με τη σημαία της Τουρκίας ανά χείρας.

Και όλα αυτά ανέβηκαν στον επίσημο λογαριασμό του ΝΑΤΟ στο twitter.

Η κίνηση αυτή των Τούρκων κομάντο έγινε στο περιθώριο της άσκηση ARIADNE-19 που διοργανώθηκε από την Ελλάδα ως μέρος της Μόνιμης Ομάδας Εργασίας Ναρκών ν του ΝΑΤΟ-2 (SNMCG-2), που βρίσκεται σε εξέλιξη και λήγει αύριο.

Κατά το διάστημα από 14 έως 17 Μαρτίου, κατέπλευσαν στον κόλπο της Σούδας αρκετά πολεμικά σκάφη της Νατοικής δύναμης SNMCMG-2 (Standing NΑΤΟ Mine Countermeasures Group 2).

Μεταξύ αυτών ήταν και το τουρκικό ναρκαλιευτικό TCG Akçakoca ενώ στο πλαίσιο της άσκησης, όπως αναφέρει το Υπ. Άμυνας της Τουρκίας που δημοσίευσε και τις φωτογραφίες, έγινε εκπαίδευση για την καταπολέμηση των ναρκών και εκρηκτικών.

Εκεί λοιπόν, οι Τούρκοι δύτες των ειδικών δυνάμεων SAS φωτογραφήθηκαν κρατώντας την Τουρκική σημαία στον βυθό του κόλπου της Σούδας.

Η ανάρτηση που παραθέτουμε , αφαιρέθηκε πριν από λίγο από τον επίσημο λογαριασμό του ΝΑΤΟ.

Πηγή: https://www.kontranews.gr/KOINONIA/357513-Komanto-photographizontai-me-ten-toyrkike-semaia-ston-bytho-tes-Soydas ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...