Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας από τους Ευρυτάνες

O Σύλλογος Ευρυτάνων Αχαϊας σας εύχεται Καλή Χρονιά με υγεία, ευτυχία, αρμονία και πρόοδο και σας προσκαλεί στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017, ώρα 18.30 στην «Αγορά Αργύρη» επί της οδού Αγίου Ανδρέου 12 και Ζαΐμη. 

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης και στο πλαίσιο της συμπλήρωσης των 30 ετών από την ίδρυση  του Συλλόγου θα τιμηθούν τα ιδρυτικά μέλη του. Επίσης θα πραγματοποιηθεί βράβευση αριστούχων μαθητών Γυμνασίου και Λυκείου & νεοεισαχθέντων φοιτητών σε ΑΕΙ και ΑΤΕΙ που οι γονείς τους είναι μέλη του Συλλόγου καθώς και βράβευση των Νεοεισαχθέντων Ευρυτάνων φοιτητών στο ΑΕΙ και ΑΤΕΙ Πάτρας καλωσορίζοντάς τους στην πόλη μας και διαβεβαιώνοντάς τους ότι τόσο τα μέλη του ΔΣ όσο και όλα τα μέλη του Συλλόγου θα είναι συνοδοιπόροι στο ταξίδι τους αυτό και σε ό,τι αυτοί χρειαστούν κατά τη διαμονή τους στην πόλη μας.

Η πρόεδρος του Συλλόγου Φωτεινή Τσιλιμέκη και τα μέλη του ΔΣ μας προσκαλούν με αφορμή την έναρξη του νέου έτους 2017 να ανταμώσουμε εκ νέου όλοι μαζί, να τα πούμε πίνοντας τον καφέ μας και το τσιπουράκι μας, να τραγουδήσουμε τα κάλαντα και να αλληλοευχηθούμε για την καινούρια χρονιά!

 

Για το Διοικητικο Συμβούλιο

Η Πρόεδρος                                                                    Η Γραμματέας

Φωτεινή Τσιλιμέκη                                                                Κατερίνα Τσιούμα

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...