Σταθερή με μικρά σημάδια βελτίωσης είναι η κατάσταση του 2 μηνών βρέφους που νοσηλεύεται διασωληνωμένο στη ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών.

«Είναι ώρες πολύ κρίσιμες για την υγεία του μικρού μας ασθενή», αναφέρει στο tempo24.news ο Υπεύθυνος της μονάδας Ανδρέας Ηλιάδης.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες το 2 μηνών βρέφος βρίσκεται υπό 24ωρη παρακολούθηση στον θάλαμο αρνητικής πίεσης, με όλο το προσωπικό της ΜΕΘ να κάνει το καλύτερο δυνατό για την εξέλιξη της υγείας του.

258883716_443141397440653_401628324730591668_n.jpg

Όπως αναφέρει ο κ. Ηλιάδης στο tempo24.news, το μωρό πάσχει από μια σπάνια επιπλοκή της COVID-19, για τον λόγο αυτό ήταν αναπόφευκτη η διασωλήνωσή του.

Μάλιστα, πριν την απόφαση να διασωληνωθεί τελέστηκε αεροβάπτισμα και του δόθηκε το όνομα Νεκτάριος. «Κάναμε το αεροβάπτισμα όχι γιατί φοβόμαστε για τη ζωή του, αλλά για να δώσουμε θάρρος στους γονείς και σε όλη την ιατρική ομάδα, ότι στο τέλος ο μικρός μας ασθενής θα βγει νικητής. Η κυρία Καρβουνίδου εξειδικευμένη νοσηλεύτρια της μονάδας κόβιντ εκτός από την νοσηλευτική φροντίδα έδωσε και την αγάπη της μητρότητας και το όνομα Νεκτάριος στον μικρό μας ήρωα», αναφέρει ο κ. Ηλιάδης.

Υπενθυμίζεται ότι το βρέφος νοσηλεύεται για τρίτη ημέρα στο ΠΓΝΠ όπου διακομίστηκε από το Αγρίνιο.

Πηγή tempo24news.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...