Κορωνοϊός: Αναστέλλει τη λειτουργία της η εταιρεία που βγάζει την μπύρα Corona

Κορωνοϊός: Αναστέλλει τη λειτουργία της η εταιρεία που βγάζει την μπύρα Corona
Κορωνοϊός: Αναστέλλει τη λειτουργία της η εταιρεία που βγάζει την μπύρα Corona


03/04/2020 – 16:12

Χιλιάδες επιχειρήσεις ανέστειλλαν την λειτουργία τους, λόγω της πανδημίας. Και όπως ήταν φυσικό αυτή η κατάσταση έπληξε και το προϊόν που είχε την “ατυχία” της… συνωνυμίας με τον ιό.

Οι ιδιοκτήτες της εταιρείας που βγάλει την μεξικάνικη μπύρα Corona λένε πάντως ότι η απόφαση δεν έχει καμία σχέση με το όνομά της. Όπως έκανε γνωστό η εταιρία ζυθοποιίας “Grupo Modelo” που παράγει τη μπύρα, θεωρήθηκε από την κυβέρνηση ως επιχείρηση που τη συγκεκριμένη περίοδο της κρίσης δεν χρειάζεται να είναι ενεργή.

Το αποτέλεσμα είναι η επιχείρηση αναστείλλει τη λειτουργία της μέχρι τις 30 Απριλίου, ως ένα από τα μέτρα που πήρε η κυβέρνηση του Μεξικού στην προσπάθειά της να περιορίσει τις εστίες εξάπλωσης της πανδημίας στη χώρα.

Όπως έγινε γνωστό, η τελευταία ημέρα που θα λειτουργήσει η εταιρία θα είναι η ερχόμενη Κυριακή και κατόπιν θα σταματήσει και την παραγωγή της Corona, μίας μπύρας που εξάγεται μέχρι στιγμής σε 180 χώρες.

Πριν από λίγες εβδομάδες πάντως είδαν το φως της δημοσιότητας πληροφορίες ότι επειδή ακριβώς πολλοί καταναλωτές συνέδεσαν το όνομα της μπύρας με τον ιό, η εταιρεία είχε μέσα σ’ αυτό το μικρό χρονικό διάστημα ζημίες που έφτασαν τα 150 εκ. δολάρια.

Πηγή: kontranews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...