Κορωνοϊός – Γερμανία: Έκκληση Μέρκελ για περιορισμό μετακινήσεων κι αποφυγή ταξιδιών τις ημέρες του Πάσχα

Κορωνοϊός – Γερμανία: Έκκληση Μέρκελ για περιορισμό μετακινήσεων κι αποφυγή ταξιδιών τις ημέρες του Πάσχα
Κορωνοϊός - Γερμανία: Έκκληση Μέρκελ για περιορισμό μετακινήσεων κι αποφυγή ταξιδιών τις ημέρες του Πάσχα

Έκκληση για τήρηση των μέτρων περιορισμού και κατά τις ημέρες του Πάσχα απηύθυνε σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη για την Δυτική Εκκλησία, η Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ, τονίζοντας για μια ακόμη φορά τη μάχη που δίνει το σύστημα υγείας της χώρας.

«Με τη συμπεριφορά μας μπορούμε να ανακόψουμε την αύξηση των κρουσμάτων, να την σταματήσουμε και κατόπιν να την αναστρέψουμε. Αυτό είναι το θέμα και για το φετινό Πάσχα. Οι γιατροί και οι νοσηλευτές δεν μπορούν να κερδίσουν μόνοι τους τη μάχη κατά του τρίτου κύματος της πανδημίας. Εκείνοι ξέρουν καλά τι να περιμένουν. Και δεν δίνουν πια τη μάχη να κρατήσουν στη ζωή μόνο ηλικιωμένους, αλλά και μεσήλικες και νέους», δήλωσε η κυρία Μέρκελ στο πασχαλινό μήνυμά της προς της προς τους πολίτες.

«Δεν πρέπει να τους αφήσουμε μόνους, αλλά να τους βοηθήσουμε με τη στάση μας. Μαζί θα νικήσουμε τον ιό», πρόσθεσε και έκανε λόγο για «ένα ακόμη Πάσχα με περιορισμούς», σε στενό κύκλο, με περιορισμένες επαφές, ενώ ζήτησε για μία ακόμη φορά να περιοριστούν οι μετακινήσεις και να αποφευχθούν τα μη απαραίτητα ταξίδια.

Πηγή: kontranews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...