Κορωνοϊός: ζορίζει η κατάσταση στο Νοσοκομείο Αγρινίου- στη ΜΕΘ covid απεβίωσαν δυο άνδρες

A nurse checks medical files at the COVID-19 isolation ward for patients suffering from the coronavirus disease, at DRK Kliniken Berlin Mitte hospital in Berlin, Germany, November 11, 2020. REUTERS/Fabrizio Bensch

Ο αριθμός των κρουσμάτων κορωνοϊού της Αιτωλοακαρνανίας ανεβαίνει όπως και οι εισαγωγές στο Νοσοκομείο Αγρινίου ενώ δυο ηλικιωμένοι άφησαν την τελευταία τους πνοή στη ΜΕΘ Covid.Aνησυχία προκαλούν οι τελευταίες εξελίξεις στο μέτωπο της μάχης με την πανδημία και στην Αιτωλοακαρνανία καθώς γεμίζει εκ νέου η κλινική κορωνοϊού του Νοσοκομείου Αγρινίου όπου σήμερα νοσηλεύονται 20 ασθενείς και οι διαθέσιμες κλίνες είναι πλέον μόλις τέσσερις.

Πολλές είναι οι εισαγωγές από την περιοχή της Αμφιλοχίας απ΄όπου καταγόταν μάλιστα ένας 73χρονος που άφησε την τελευταία του πνοή . Απεβίωσε εξάλλου και ένας 79χρονος άνδρας από την περιοχή του Αγρινίου.

Οι δύο άνδρες νοσηλεύονταν στη ΜΕΘ- covid και αντιμετώπιζαν και υποκείμενα νοσήματα.

Στη ΜΕΘ νοσηλεύονται εξάλλου δύο ακόμη άνδρες, ένας ηλικιωμένος από Μεσολόγγι και ένας 50χρονος εκπαιδευτικός του οποίου η κατάσταση είναι σοβαρή.

agrinionews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...