Κοσμοπλημμύρα στην Ερμού – “Βούλιαξαν” από κόσμο τα μαγαζιά και στη Θεσσαλονίκη (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Κοσμοπλημμύρα στην Ερμού – “Βούλιαξαν” από κόσμο τα μαγαζιά και στη Θεσσαλονίκη (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)
Κοσμοπλημμύρα στην Ερμού –

Χιλιάδες Αθηναίοι κατέβηκαν σήμερα στο κέντρο της Αθήνας, προκειμένου να κάνουν την βόλτα τους, συνδυάζοντάς την με την έρευνα αγοράς, λόγω και των χειμερινών εκπτώσεων στα καταστήματα.

Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν, οι εικόνες στην Ερμού θυμίζουν προ-covid19 εποχές με το συνωστισμό να είναι άνευ προηγουμένου για τα δεδομένα της πανδημίας.

Παρούσα αλλά χωρίς πολλά περιθώρια για να κάνει κάτι ήταν η ΕΛ.ΑΣ και η Δημοτική Αστυνομία που έκαναν συνεχώς συστάσεις στους πολίτες.

Χαμός και στη Θεσσαλονίκη
Δεν είναι λίγοι οι καταναλωτές που έστειλαν το απαραίτητο μήνυμα στο 13033 και ξεχύθηκαν στους δρόμους το Σάββατο για να κάνουν τις αγορές τους. Εκμεταλευόμενοι τις εκπτώσεις οι καταναλωτές και στη Θεσσαλονίκη πήραν τους… δρόμους από νωρίς.

Μάλιστα, σε κάποια μαγαζιά οι ουρές είναι μεγάλες και στελέχη της ΕΛΑΣ κάνουν ελέγχους, ενώ μέλη της δημοτικής αστυνομίας εκπέμπουν ηχητικά μηνύματα για τήρηση των μέτρων προστασίας, τα οποία ωστόσο δεν τηρούνται πάντα.

Σε πολλά καταστήματα στο κέντρο καταγράφηκαν ουρές καταναλωτών από πολλές περιοχές και απ’ όλες τις ηλικίες, με αγορές ρούχων και παπουτσιών.

Από την πλευρά τους, οι έμποροι βλέπουν την κίνηση ως ευκαιρία να αποκαταστήσουν, μέρος τουλάχιστον, του χαμένου τζίρου τους από το απαγορευτικό.

Δείτε φωτογραφίες από τη Θεσσαλονίκη:

Χωρίς σταματημό συνεχίζονται από την Δευτέρα οι ουρές σε καταστήματα της Θεσσαλονίκης, με τους καταναλωτές να βγαίνουν… μανιωδώς για τις αγορές τους.

Συγκεκριμένα, είναι το πρώτο Σαββατοκύριακο που μπορούν οι ίδιοι να επισκεφτούν τα εμπορικά κέντρα, και όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο του ThessToday.gr, σχηματίζουν μία τεράστια ουρά, περιμένοντας υπομονετικά να εισέλθουν σε γνωστό πολυκατάστημα.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Πηγή: kontranews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...