Κοτσανάς: Κανένας συμπολίτης μας να μην νιώσει μόνος και αβοήθητος

Το δικό του μήνυμα στέλνει ο Ανδρέας Κοτσανάς για την έξαρση της Πανδημίας στην Ναυπακτία. Λόγω του αυξημένου κινδύνου ζητά από τον δήμαρχο Ναυπακτίας κ. ΓΚίζα όλοι μαζί να συμβάλουμε στην προστασία της δημόσιας υγείας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του.

Κύριε Δήμαρχε, 🔺

Λόγω της εξάρσεως της πανδημίας και της ένταξης του Δήμου Ναυπακτίας σε περιοχή αυξημένου κινδύνου (βαθύ κόκκινο) είμαστε υποχρεωμένοι να συμβάλουμε στην προστασία της δημόσιας υγείας και την διαμόρφωση κλίματος ασφαλείας σε όλους τους συμπολίτες μας χωρίς αποκλεισμούς, προκειμένου σε αυτή την κρίση κανένας συμπολίτης μας να μην νιώσει μόνος και αβοήθητος, πολλώ δε μάλλον ευάλωτοι συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη την υποστήριξη μας.🔺

Για τους παραπάνω λόγους παρακαλώ όπως μέσα από τα Κέντρα Κοινότητας-Παράρτημα Ρομά του Δήμου μας και σε συνεργασία πάντα με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος αλλά και τον ΕΟΔΥ λάβετε πρωτοβουλίες προβαίνοντας άμεσα σε διενέργεια rapid test στους καταυλισμούς Ρομά του Δήμου μας ενισχύοντας τα προληπτικά μέτρα για τον περιορισμό της διάδοσης του κορονοϊού των διαμενόντων στους καταυλισμούς ώστε να αποφευχθούν φαινόμενα ανάλογα με αυτά που είδαμε τόσο στην Αχαΐα όσο και στη Λάρισα.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...