Κοτσανάς κατά συμβούλων της Α.Δ.Κ.Ν.:Xωρίς καθόλου “τσίπα” ενέδωσαν τελικώς στη “μέθη” της εξουσίας-Ξεκίνησαν οι “αναταράξεις” στο πολιτικό σκηνικό

Σε “καραμπόλες” προσδοκούν οι υφιστάμενες δυνάμεις

“Χιονοστοιβάδα” εξελίξεων μπορεί να φέρει η ανακοίνωση των “4”

Η πρώτη αντίδραση κατά της απόφασης των 4 συμβούλων της παράταξης Μπουλέ-που αποστασιοποιούνται από τη γραμμή του επικεφαλής της- προέρχεται από τον Α.Κοτσανά που τους κατηγορεί για έλλειψη “τσίπας” ενδίδοντας στη “μέθη” της εξουσίας.Αφορμή η απόφαση των 4 να παραμείνουν στη διοίκηση κόντρα στη γραμμή του επικεφαλής τους.Για όσους δεν το έχετε καταλάβει ακόμα,στα μισά της θητείας,εισερχόμαστε ατύπως σε μια μακρά-όπως γράψαμε και νωρίτερα-και επίπονη με έντοσες διεργασίες και ζυμώσεις προεκλογική περίοδο.

Η ανακοίνωση Κοτσανά έχει ως εξής

“Οφίτσια” στους “πρόθυμους” συμβούλους της παράταξης Μπουλέ από τον κ.Γκίζα για να αποσκιρτήσουν τον Σεπτέμβριο!!!

Μετά την διαφαινόμενη απόφαση του κ.Μπουλέ να διαφοροποιηθεί και ουσιαστικά να αποχωρήσει τον Σεπτέμβριο από την συνδιοίκηση του δήμου Ναυπακτίας το τελευταίο διάστημα γινόμαστε μάρτυρες απίστευτων παλαιοκομματικών πρακτικών από τον κ.Γκίζα, που μπροστά στην διαφαινόμενη απώλεια “δεδηλωμένης” στη Δημοτική Αρχή “δίνει τα ρέστα” του για να κρατήσει στοστιςυς κόλπους της συνδιοίκησης τούς “πρόθυμους” της παράταξης Μπουλέ “δελεάζοντας” τους με “Παροχές και Οφίτσια”.

Πιο συγκεκριμένα στον πρόεδρο του λιμενικού ταμείου κ.Τσέλιο ο δήμαρχος τελευταία έχει εκχωρήσει υπέρμετρες αρμοδιότητες και καθήκοντα χωρίς κανένα “όριο και έλεγχο” με χαρακτηριστικό αυτών ο κ.Τσέλιος καθημερινώς να επιδίδεται σε “απροκάλυπτες εξυπηρετήσεις ημετέρων” που δραστηριοποιούνται στην χερσαία ζώνη λιμένος, να προβαίνει με τις “ευλογίες” του δημάρχου σε υπέρογκες απευθείας αναθέσεις σε “κολλητούς και φίλους” παρά τα ισχνά οικονομικά του λιμενικού ταμείου, να του παραχωρεί με την σύμφωνη γνώμη του πολυτελές γραφείο στο κτήριο “Ναυπακτία”, και τέλος να τον “συγκαλύπτει απροκάλυπτα” στην μη κατάθεση του “πόθεν έσχες”.

Στον έτερο δημοτικό σύμβουλο Πυλήνης και πολιτικά “προστατευόμενο” του κ.Τσέλιου εντεταλμένο σύμβουλο κ. Μουχτούρη, ο κ.Γκίζας το τελευταίο διάστημα προκειμένου “να τον δελεάσει” του έχει παραχωρήσει δύο υπηρεσιακά αυτοκίνητα εκ των οποίων το ένα είναι το πρώην δημαρχιακό όχημα (τζιπ) με αλόγιστη και προκλητική χρήση από μέρους του, ενώ παράλληλα φημολογείται πως του έχουν δοθεί “εγγυήσεις για ανάληψη Αντιδημαρχίας” τον Σεπτέμβριο.

Οσον αφορά τον εντεταλμένο σύμβουλο Αντιρρίου κ.Καραδήμα ήδη ο κ.Γκίζας τον αποκαλεί δημόσια “Αντιδήμαρχο” προεξοφλώντας ότι ο συγκεκριμένος δημοτικός σύμβουλος μέχρι τις επικείμενες δημαιρεσίες του Σεπτεμβρίου θα έχει ανεξαρτοποιηθεί από την παράταξη Μπουλέ και θα οριστεί και τυπικώς “Αντιδήμαρχος” Αντιρρίου από τον κ.Γκίζα.

Τέλος, ο πρόεδρος της Αναπτυξιακής κ.Κοτρώνης, εδώ και καιρό έχει επιλέξει μοναχικό δρόμο μακριά από την παράταξη με την οποία εκλέχθηκε και είναι δεδομένο ότι αποτελεί “ξένο σώμα” από την παράταξη Μπουλέ και θα συνεχίζει να στηρίζει μέχρι τέλους την Δημοτική Αρχή Γκίζα.

Κύριε Γκίζα όταν με την ανάληψη των καθηκόντων σας μιλούσατε για διαφορετικό “ύφος και ήθος” εννούσατε αυτές τις “τυχοδιωκτικές” πρακτικές οι οποίες μετατρέπουν το Δήμο Ναυπακτίας σε ένα απέραντο “Αλισβερίσι” καταλήγει στην ανακοίνωσή του ο κ. Κοτσανάς.

Ιδιαίτερο ωστόσο ενδιαφέρον θα έχει να διαβάσουμε την ανακοίνωση της Α.Δ.Κ.Ν. καθώς επίσης και την επικείμενη ανακοίνωση των “4”,καθώς οι υφιστάμενες πολιτικές δυνάμεις προσδοκούν σε καραμπόλες συσχετισμών,μερικές από τις οποίες έχουν ήδη ξεκινήσει ατύπως κάτω από το τραπέζι και που το Nafpaktianews σας είχε δώσει αποκλειστικά πριν λίγες ημέρες ένα πρώτο άρωμα.

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις αυτές θα ενταθούν και δεν αποκλείεται να βγουν στον “αφρό” με την ανακοίνωση των “4” οι πρώτες συνεργασίες……..

Οψόμεθα



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...