Κουίκ: Η ηγεσία της ΝΔ είναι προφανές, ότι δεν θέλει λύση για το θέμα του ΕΣΡ

Τέρενς Κουίκ

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΒΥΡΩΝΑ ΠΟΛΥΔΩΡΑ                                              

Βολές κατά της σημερινής ηγεσίας της Νέας Δημοκρατίας εξαπέλυσε ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, Τέρενς Κουίκ, με αφορμή  την απόρριψη της ΝΔ στην προταση για Βύρωνα Πολύδωρα.

«Όταν η σημερινή ΝΔ των Μητσοτάκη – Σαμαρά απορρίπτει για την προεδρία του ΕΣΡ τον Βύρωνα Πολύδωρα, πολιτικό με πεντακάθαρες περγαμηνές ηθικής και εντιμότητας και ο οποίος – κυρίαρχο στοιχείο – προέρχεται από τις πολιτικές ρίζες του ιδρυτή της παράταξης Κωνσταντίνου Καραμανλή, τότε αντιλαμβάνεται ο καθένας σε ποιο μόρφωμα έχει μετατραπεί αυτό το κόμμα», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Παράλληλα ο κ. Κουίκ επισημαίνει ότι «Πέρα από το χρόνιο κόμπλεξ για τον καραμανλισμό, η σημερινή ηγεσία της ΝΔ είναι προφανές για μία ακόμα φορά, ότι δεν θέλει λύση για το θέμα του ΕΣΡ. Να μη ξαναλέμε τα ίδια…»

Ολόκληρο το σχόλιο του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ, Τέρενς Κουίκ:

«Όταν η σημερινή ΝΔ των Μητσοτάκη – Σαμαρά απορρίπτει για την προεδρία του ΕΣΡ τον Βύρωνα Πολύδωρα, πολιτικό με πεντακάθαρες περγαμηνές ηθικής και εντιμότητας και ο οποίος – κυρίαρχο στοιχείο – προέρχεται από τις πολιτικές ρίζες του ιδρυτή της παράταξης Κωνσταντίνου Καραμανλή, τότε αντιλαμβάνεται ο καθένας σε ποιο μόρφωμα έχει μετατραπεί αυτό το κόμμα.

Για την ιστορία να υπενθυμίσω ότι ο σημερινός Πρόεδρος της λεγόμενης ΝΔ είχε καταψηφίσει και τον καραμανλογενή Προκόπη Παυλόπουλο για ΠτΔ.

ΥΓ: Πέρα από το χρόνιο κόμπλεξ για τον καραμανλισμό, η σημερινή ηγεσία της ΝΔ είναι προφανές για μία ακόμα φορά, ότι δεν θέλει λύση για το θέμα του ΕΣΡ. Να μη ξαναλέμε τα ίδια…

Απλώς στο σημερινό μου σχόλιο έβαλα μία άλλη πολιτική διάσταση, που πρέπει να απασχολήσει μία τεράστια πλειοψηφική μερίδα των ψηφοφόρων της ΝΔ».

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...