Κουίκ: Οι πολίτες θέλουν να δουν την κάθαρση

Κουίκ: Οι πολίτες θέλουν να δουν την κάθαρση
Συνυφασμένη «με το θυμό του Έλληνα, που θέλει επιτέλους να δει την κάθαρση στον τόπο μας» χαρακτήρισε την υπόθεση της «λίστας Λαγκάρντ» ο Τέρενς Κουίκ, σε δηλώσεις του από τη Σάμο.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων τόνισε ότι δεν μπορεί να μένει «έξω από το κάδρο» ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, επιμένοντας παράλληλα στις πολιτικές ευθύνες του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευ. Βενιζέλου.

«Θα μείνει εδώ η ατιμωρησία του Ευάγγελου Βενιζέλου ο οποίος απέκρυψε τη λίστα Λαγκάρντ σε δύο προεκλογικές περιόδους; Εάν ο κόσμος γνώριζε ότι υπάρχει αυτή η λίστα, θα ψήφιζε όπως ψήφισε; Μήπως έχουμε και αλλοίωση εκλογικού αποτελέσματος από την απόκρυψη ενός πολύ σημαντικού στοιχείου, που σίγουρα θα επηρέαζε την προεκλογική περίοδο;», διερωτήθηκε.

«Ερωτώ επίσης τον Αντώνη Σαμαρά, περιμένοντας απάντησή του: Τον είχε ενημερώσει ο Ευάγγελος Βενιζέλος για τη λίστα Λαγκάρντ επί κυβερνήσεως Παπαδήμου; Εάν ναι, τότε έχει τις ίδιες ευθύνες απόκρυψης. Εάν όχι, τότε πώς συγκυβερνά τώρα μαζί του;», κατέληξε.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...