Κουρουμπλής: Δεν υπάρχει ενδεχόμενο εκλογών

«Οι δανειστές αθετούν τα συμπεφωνημένα»

«Δεν υπάρχουν εκλογές, βγάλτε το από το μυαλό σας αυτό» δήλωσε ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Ο κ. Κουρουμπλής, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, είπε ότι οι εκλογές είναι το χειρότερο σενάριο για τη χώρα και τόνισε ότι ο ελληνικός λαός έχει ψηφίσει τον Αλέξη Τσίπρα για τέσσερα χρόνια.

Ο υπουργός Ναυτιλίας κατηγόρησε τους δανειστές ότι αθετούν τα συμπεφωνημένα, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Όσα συμφωνήθηκαν η κυβέρνηση τα τήρησε και τα τήρησε με πολύ μεγάλο κόστος. Παρά ταύτα έρχονται τώρα και λένε ότι πρέπει να εγκριθούν μέτρα για το 2019, από τη στιγμή που γνωρίζουν ότι η οικονομία παίρνει τα πάνω της».

Ο κ. Κουρουμπλής τόνισε ότι οι δανειστές ζητούν περισσότερα από όσα συμφωνήθηκαν το 2015 και υπογράμμισε ότι το θέμα είναι πλέον πολιτικό και άρα απαιτείται «πολιτική λύση».

 «Απέναντι στη νέα πίεση χρειάζεται ένα μεγαλύτερο εθνικό μέτωπο» επεσήμανε ο κ. Κουρουμπλής, σημειώνοντας ότι σε αυτό το ζήτημα τα πράγματα δεν είναι τόσο αισιόδοξα. Παράλληλα, κάλεσε την αξιωματική αντιπολίτευση να πάρει θέση σε σχέση με τις πιέσεις που ασκούν οι δανειστές. «Πρέπει ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη» πρόσθεσε ο υπουργός Ναυτιλίας.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...