Κουτσούμπας: Η σκέψη μας βρίσκεται στους συνανθρώπους μας που υποφέρουν από την κρίση

«Χρόνια πολλά σε όλους και όλες! Καλή δύναμη! Καλή υγεία να έχουμε! Βρισκόμαστε σήμερα εδώ μαζί με τα παιδιά στο Χριστουγεννιάτικο Φεστιβάλ της ΚΝΕ, σε μια πραγματική όαση χαράς, ξεγνοιασιάς, κεφιού, δημιουργίας, γνώσης για τα παιδιά μας, σε δύσκολες εποχές, σε εποχές οικονομικής κρίσης», δήλωσε ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

«Ταυτόχρονα, αυτές τις ημέρες, η σκέψη όλων μας βρίσκεται κοντά στους συνανθρώπους μας, που υποφέρουν για όγδοη συνεχή χρονιά από την οικονομική καπιταλιστική κρίση», ανέφερε ακόμα ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ.

«Ως ΚΚΕ έχουμε το καθήκον, την υποχρέωση, η σκέψη μας και αυτές τις ημέρες να βρίσκεται στο πώς θα οργανώσουμε καλύτερα και πιο αποτελεσματικά τη λαϊκή πάλη, την αντεπίθεση, προϋπαντώντας το 20ο Συνέδριό μας, έτσι ώστε να μπορέσουμε ξανά να φέρουμε την αισιοδοξία, την ελπίδα, να βρει ο ελληνικός λαός αποκούμπι, με ισχυρό ΚΚΕ, με τους αγώνες του, με κοινωνική συμμαχία όλοι μαζί ενάντια στον κοινό αντίπαλο» κατέληξε ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...