Κρήτη: Άνδρας με ψυχιατρικό ιστορικό μαχαίρωσε μάνα κι αδερφή

Κρήτη: Άνδρας με ψυχιατρικό ιστορικό μαχαίρωσε μάνα κι αδερφή
Κρήτη: Άνδρας με ψυχιατρικό ιστορικό μαχαίρωσε μάνα κι αδερφή

Χειρουργείται αυτή την ώρα η 80χρονη μητέρα που έχει δειχτεί χτυπήματα στο κεφάλι. Σε σοβαρή κατάσταση και η 50χρονη αδερφή του δράστη. 

Άνδρας που φέρεται να έχει ψυχιατρικό ιστορικό, μαχαίρωσε πολλές φορές την μητέρα και την αδερφή του μέσα στο σπίτι τους στο Ηράκλειο Κρήτης.
Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το κακό δεν έχουν ακόμα διευκρινιστεί, ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αφού τις χτύπησε πολλές φορές, στη συνέχεια πήγε και… ξάπλωσε!.

Η μητέρα φέρεται να ήταν αυτή που προσπάθησε να καλέσει σε βοήθεια σύμφωνα με το cretalive.gr.

Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ προκειμένου να μεταφέρουν τις γυναίκες στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, αλλά και αστυνομικές δυνάμεις.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο γυναίκες είναι σοβαρά τραυματισμένες, με την μητέρα – περίπου 80 ετών- να εισάγεται άμεσα στο χειρουργείο καθώς φέρει μαχαιριές ακόμα και στο κεφάλι και η κατάστασή της χαρακτηρίζεται ιδιαίτερα κρίσιμη. Πολλές μαχαιριές έχει και η 50χρονη αδερφή του δράστη.

Ο τελευταίος, σύμφωνα με τις πληροφορίες , δεν προέβαλλε καμία αντίσταση, όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο χώρο για να τον συλλάβουν

Πηγή: kontranews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...