Κρήτη: Αγρια δολοφονία 54χρονης στα Χανιά

Κρήτη: Αγρια δολοφονία 54χρονης στα Χανιά
Κρήτη: Αγρια δολοφονία 54χρονης στα Χανιά

Σε συναγερμό τέθηκαν το μεσημέρι οι αστυνομικές αρχές των Χανίων, μετά τον εντοπισμό νεκρής γυναίκας σε λίμνη αίματος μέσα σε σπίτι στην περιοχή των Μεσκλών του Δήμου Πλατανιά στα Χανιά Κρήτης.

Σύμφωνα με το cretalive, ο θάνατός της αποδίδεται σε χτυπήματα από «τέμνον όργανο στην τραχηλική χώρα». Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ιατροδικαστής επιφυλάχθηκε για το χρόνο θανάτου μέχρι να γίνει η νεκροτομή.

Αναζητείται ο Νορβηγός συγκάτοικός της

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Χανίων αναζητούν για κατάθεση έναν Νορβηγό με τον οποίο η γυναίκα συζούσε το τελευταίο διάστημα. Οι μαρτυρίες από ενοίκους του συγκροτήματος κατοικιών που διέμενε η 54χρονη, έκαναν λόγο για συχνούς διαπληκτισμούς μεταξύ του ζευγαριού, αλλά και για θέματα με το αλκοόλ που είχε ο Νορβηγός. Ο χώρος ήταν αναστατωμένος, βρέθηκαν σπασμένα ποτήρια και εικάζεται ότι υπήρξε καυγάς.

Να σημειωθεί ότι ο ιατροδικαστής έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο ψύχος που επικρατούσε μέσα στο σπίτι – υπό την έννοια ότι το έγκλημα μπορεί να είχε διαπραχθεί και μέρες πριν και το πτώμα να συντηρείτο σε αυτή την κατάσταση λόγω του κρύου.

Πηγή: kontranews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...