Κρήτη: Αναβιώνει η υπόθεση ασέλγειας του τεχνικού ορθοπεδικών σε 13χρονη

Κρήτη: Αναβιώνει η υπόθεση ασέλγειας του τεχνικού ορθοπεδικών σε 13χρονη

η φρίκη που γνώρισε στην τρυφερή ηλικία των 13 ετών από τεχνικό ορθοπεδικών μηχανημάτων καλείται να αναβιώσει ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Λασιθίου η νεαρή μαθήτρια .

Το κορίτσι πριν από δύο χρόνια βρέθηκε στο γραφείο του τεχνικού ορθοπεδικών μηχανημάτων στο Ηράκλειο, καθώς επρόκειτο να υποβληθεί σε εξειδικευμένη θεραπεία για το ορθοπεδικό πρόβλημα που αντιμετώπιζε. Στο ραντεβού παρούσα ήταν η μητέρα της ανήλικης, η οποία -σύμφωνα με το cretapost.gr- περίμενε στον προθάλαμο του γραφείου. Κατά την κατηγορίας, η 13χρονη τότε μαθήτρια βρέθηκε τότε μόνη της με τον τεχνικό ορθοπεδικών μηχανημάτων, ο οποίος και φέρεται να ασέλγησε σε βάρος της.

Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται ότι οι γονείς του κοριτσιού προχώρησαν σε σχετική καταγγελία. Δύο χρόνια μετά το συμβάν και ύστερα από συνεχείς αναβολές, αναμένεται στις 2 Απριλίου να ξεκινήσει η ακροαματική διαδικασία σε πρώτο βαθμό.

Ο κατηγορούμενος για αποπλάνηση ανηλίκου κάτω των 14 ετών αρνείται τις πράξεις που του αποδίδονται. Πρόσφατα ο συνήγορος του είχε δηλώσει σχετικά:

«Είναι αθώος, αρνείται όλες τις κατηγορίες, έχει καταθέσει μηνύσεις και κατά των άλλων προσώπων που έχουν καταθέσει εις βάρος του για παρόμοια αδικήματα και λοιπών προσώπων που εμπλέκονται στην υπόθεση και τα οποία είναι και δημόσια πρόσωπα και απλοί πολίτες».

Πηγή: Dikastiko.gr

Πηγή: https://www.kontranews.gr/KOINONIA/358662-Krete-Anabionei-e-ypothese-aselgeias-toy-technikoy-orthopedikon-se-13chrone ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...