Κρήτη: Τα ΜΑΤ σε γάμο με 1.800 καλεσμένους – Η νύφη χόρευε στο δρόμο και όλοι έφευγαν με… ταπεράκια

Κρήτη: Τα ΜΑΤ σε γάμο με 1.800 καλεσμένους – Η νύφη χόρευε στο δρόμο και όλοι έφευγαν με… ταπεράκια
Κρήτη: Τα ΜΑΤ σε γάμο με 1.800 καλεσμένους - Η νύφη χόρευε στο δρόμο και όλοι έφευγαν με... ταπεράκια

Υπό αστυνομική επιτήρηση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου, γλέντι γαμο-βάπτισης στα Χανιά, που παρά τα μέτρα κατά της διασποράς του κορονοϊού, οι νεόνυμφοι και το νεοφώτιστο παιδί, βρήκαν τον τρόπο να γιορτάσουν τη χαρά τους.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το zarpanews.gr, το γλέντι του γάμου και της βάπτισης είχε προγραμματιστεί σε χωριό στην ευρύτερη περιοχή της δημοτικής ενότητας Γεωργιούπολης του Δήμου Αποκορώνου και αφορούσε συγγενή γνωστού καλλιτέχνη της κρητικής μουσικής, με κατάλογο προσκεκλημένων που ξεπερνούσε τα 1.800 άτομα.

Αν και τις προηγούμενες ημέρες έγιναν συστάσεις από την αστυνομία προς τις οικογένειες να τηρηθούν τα μέτρα στο ακέραιο, ωστόσο αποφασίστηκε το γλέντι να γίνει.

Έτσι οι πρώτοι καλεσμένοι που έφταναν στο σημείο που είχε οριστεί για το γλέντι, συνάντησαν έναν μεγάλο αστυνομικό κλοιό και διμοιρία των ΜΑΤ.

Παρά την αναστάτωση, το γλέντι έγινε κανονικά, με τους καλεσμένους να μοιράζονται σε δύο διαφορετικούς ανοικτούς χώρους, με 50 άτομα όριο στα τραπεζοκαθίσματα που είχαν στρωθεί. Μάλιστα η νύφη χόρεψε στη μέση του δρόμου με τους φίλους και συγγενείς. Το τέλος της βραδιάς ήρθε νωρίς αλλά οι καλεσμένοι που έφευγαν φορτώνονταν με… ταπεράκια και φιάλες ουίσκι για το σπίτι.

ΠΗΓΗ: zarpanews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...