Κρεμάει την σφυρίχτρα του ο Γιώργος Ροκοπάνος…

DSC_0330Κρεμάει την σφυρίχτρα ή αν θέλετε την σημαία του ο Γιώργος Ροκοπάνος όπως ανακοίνωσε με την παρακάτω επιστολή του.
Με την παρούσα επιστολή σας γνωστοποιώ ότι μετά τη μη επιλογή μου στον πίνακα των βοηθών διαιτητών της FOOTBALL LEAGUE της τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου αποχωρώ από την ενεργό δράση και από τα τοπικά πρωταθλήματα.

Πιστεύω ότι η συνεχή συμμετοχή μου στον πίνακα βοηθών της FOOTBALL LEAGUE από το 2006 ήταν αξιοπρεπής σε όλα τα επίπεδα . Η προσπάθεια μου είχε σαν στόχο την απονομή δικαιοσύνης στον αγωνιστικό χώρο και την ελαχιστοποίηση των λαθών μου σ’ αυτόν. Γι’ αυτό ζητώ συγγνώμη από ποδοσφαιριστές, φιλάθλους, παράγοντες, σε τοπικό και πανελλήνιο επίπεδο για τα λάθη που δυστυχώς δεν μπόρεσα να αποφύγω.

Ευχαριστώ τις ηγεσίες της ΕΠΟ καθώς και τις εκάστοτε ΚΕΔ/ ΕΠΟ που από το 2003 με τιμούσαν συνεχώς με την επιλογή τους.

Ευχαριστώ το Σύνδεσμό μου.
Ευχαριστώ τους συναδέλφους μου για τη συνεργασία μας στα τοπικά πρωταθλήματα, κι όχι μόνο, η οποία με βοήθησε να βελτιωθώ και να εξελιχθώ διαιτητικά.

Ευχαριστώ τους συναδέλφους μου που αγωνιστήκαμε στα εθνικά πρωταθλήματα Το αποτέλεσμα ύστερα από 10 χρόνια παρουσίας πιστεύω τελικά ότι είναι θετικό. Ευχαριστώ και την ΕΠΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ καθώς και τις εκάστοτε διοικήσεις της που με βοήθησαν, όπως άλλωστε πράττει με όλους τους διαιτητές της.

Ευχαριστώ την οικογένεια μου που πάντα ήταν στο πλευρό μου, αρωγός στις προσπάθειές μου και συμπαραστάτης σε όλο αυτό το όμορφο ταξίδι.
Τέλος δηλώνω ότι θα συνεχίσω να συμμετέχω στη διαιτησία από οποιοδήποτε πόστο που μπορεί να βοηθήσει τους νέους συναδέλφους και όχι μόνο.

Με εκτίμηση
ΡΟΚΟΠΑΝΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...