Κυβέρνηση, ποδόσφαιρο και εγκληματικότητα

Κυβέρνηση, ποδόσφαιρο και εγκληματικότητα
Στον απόηχο του σχηματισμού Κυβέρνησης-αναμενόμενου ως ένα βαθμό-εκείνο που ανησυχεί τους Έλληνες, είναι η έξαρση της εγκληματικότητας.

Σε μια πρωτοφανή προσπάθεια ανάδειξής τους ως πρωταθλητών, αλλοδαποί και έλληνες άνομοι , έχουν επιδοθεί σε ένα ανελέητο αγώνα διάπραξης εγκλημάτων.

Οι πολιτικοί έντρομοι, υπερβαίνοντας τον εαυτό τους, λησμονώντας τις αντιπαλότητες, συγκλίνοντας τις ιδεολογίες τους, βρίσκουν τρόπους διάσωσης της χώρας, που οι ίδιοι βύθισαν στην ανυποληψία και την χρεωκοπία.

Οι ποδοσφαιριστές , από την άλλη, μοναδικοί άξιοι πρεσβευτές της χώρας μας στο εξωτερικό, αγωνίζονται για το καλύτερο, επιθυμούν να χαροποιήσουν , έστω και πρόσκαιρα, τους δοκιμαζόμενους συμπατριώτες τους.

Μάχονται ενάντια στη Γερμανική υπερδύναμη , την ειρωνική πολιτική της ηγεσία, ενδεδυμένοι τον μανδύα των δανειζομένων εναντίον των πλούσιων δανειστών.

Σε αυτό το πολιτικό-αθλητικό σκηνικό , οι εγκληματίες άγρυπνοι, ευρηματικοί, αδίστακτοι, σκορπούν τον θάνατο, σκοτώνουν αδιάκριτα, δολοφονούν ασύστολα.

Και η Αστυνομία ανύπαρκτη, το  Κράτος ανοχύρωτο, οι πολίτες απροστάτευτοι , διευκολύνουν τη δράση των εγκληματιών, που επιχαίρουν για την ολέθρια αποτελεσματικότητά του

Οι πολίτες φοβισμένοι, φυλακισμένοι σε σπίτια-φρούρια, αναζητούν μάταια προστασία.

Η πάταξη του εγκλήματος-διαφοροποιημένου ποιοτικά και ποσοτικά από το παρελθόν-είναι η πρώτη απαίτηση των Ελλήνων, η κινητοποίηση των αστυνομικών πρώτο μέλημα, η παρουσία των περιπολικών απαραίτητη, η
τιμωρία των εγκληματιών αμείλικτη-.

ΣΚΕΨΕΙΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...