Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω ναυμαχίας.

Το Δημοτικό Συμβούλιο Ναυπακτίας που συνήλθε στη Ναύπακτο στις 21-9-2011 και ώρα 19.00 με την υπ’ αριθμ 344/2011 πράξη του εξέδωσε την παρακάτω τοπική κανονιστική απόφαση ρύθμισης της κυκλοφορίας για τις ημέρες εορτασμού της επετείου της Ναυμαχίας της Ναυπάκτου, η οποία έχει ως εξής:

 

● Την απαγόρευση της κυκλοφορίας των οχημάτων στις οδούς : α) Ναυμαχίας (παραλιακής Ψανής )από την οδό Σοϊδά έως την οδό Σεραφείμ Δομβοϊτη (πλατεία Λιμένος) και β) Νότη Μπότσαρη από την οδό Σεραφείμ Δομβοϊτη έως την οδό Αγελάου.
● Την αμφιδρόμηση των οδών: α) Γ. ΑΘ. Νόβα από την οδό Σεραφείμ Δομβοϊτη (πλατεία Λιμένος) έως την οδό Κλεονίκου, β)Κλεονίκου από την συμβολή της με την οδό Γ.ΑΘ. Νόβα μέχρι την οδό Ιλάρχου Κίτσου Τζαβέλλα και γ) Ιλάρχου Κίτσου Τζαβέλλα από την οδό κλεονίκου (πλατεία Λιμένος) έως την οδό Ψαρρού.
● Η κυκλοφορία των οχημάτων στο τμήμα της οδού Κλεονίκου να γίνεται εκ περιτροπής και όταν απαιτείται με την βοήθεια Δημοτικής Αστυνομίας ή της Τροχαίας.
● Η στάση και η στάθμευση των οχημάτων στα παραπάνω αμφιδρομούμενα τμήματα να απαγορεύεται ενώ ταυτόχρονα, για τα ίδια τμήματα να αρθεί η λειτουργία του ποδηλατοδρόμου.
● Οι παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις να ισχύσουν στις 7 και 8 Οκτωβρίου 2011 και για το χρονικό διάστημα από 15:00-23:00.
● Η εφαρμογή των παραπάνω να ανατεθεί στο τμήμα Τροχαίας Ναυπάκτου και στη Δημοτική Αστυνομία.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...