Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας στις Αφίδνες

Ιδιαίτερα προσεκτικοί πρέπει να είναι οι οδηγοί που θα κινηθούν στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας και συγκεκριμένα στο ύψος του σταθμού διοδίων Αφιδνών.

Προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη χ/θ 32,300 της Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας, στο ύψος του σταθμού διοδίων Αφιδνών, θα πραγματοποιείται από τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου.

Αναλυτικότερα, όπως ενημερώνει η Αστυνομία, λόγω εκτέλεσης εργασιών κατασκευής κτιρίου, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη χ/θ 32,300 της Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας, στο ύψος του σταθμού διοδίων Αφιδνών, μετά από αυτά και για μέγιστο μήκος 210 μέτρων, σε μέγιστο πλάτος 9 μέτρων από το δεξιό άκρο του οδοστρώματος, ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία, περιοχής Δήμου Ωρωπού, για το χρονικό διάστημα από 13-2-2017 έως 30-3-2017, καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου.

Παρακαλούνται, τονίζει στην ανακοίνωσή της η Αστυνομία, οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...