Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στον Ανισόπεδο Κόμβο Κάστρου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Κάστρου, με στόχο την εκτέλεση εργασιών συντήρησης.

Ειδικότερα, τη Δευτέρα 17 και την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου και από τις 07:00 έως τις 17:15 κάθε ημέρας, θα ισχύει αποκλεισμός του κλάδου εξόδου του Α/Κ Κάστρου στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία, καθώς και της δεξιάς λωρίδας και της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α) για διάστημα 200 περίπου μέτρων πριν από τον κόμβο.  Κατά το ανωτέρω διάστημα, οι οδηγοί με προορισμό το Κάστρο, θα ειδοποιούνται έγκαιρα μέσω προσωρινών σημάνσεων, καθώς και μέσω των πινακίδων μεταβλητών μηνυμάτων, προκειμένου να εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Α/Κ Ακραιφνίου (προηγούμενος κόμβος) και μέσω του παράπλευρου δικτύου και τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, να οδηγούνται έως τον Α/Κ Κάστρου.

Τέλος την Τετάρτη 19 και Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου και από τις 07:00 έως τις 17:15 κάθε ημέρας, θα ισχύει αποκλεισμός του κλάδου εξόδου του Α/Κ Κάστρου στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα, καθώς και της δεξιάς λωρίδας και της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α), για διάστημα 200 περίπου μέτρων πριν από τον κόμβο. Κατά το ανωτέρω διάστημα, οι οδηγοί με προορισμό το Κάστρο, θα ειδοποιούνται έγκαιρα μέσω προσωρινών σημάνσεων, καθώς και μέσω των πινακίδων μεταβλητών μηνυμάτων, προκειμένου να εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Α/Κ Μαρτίνου (προηγούμενος κόμβος) και μέσω του παράπλευρου δικτύου και τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, να οδηγούνται έως τον Α/Κ Κάστρου.

Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους.

Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη  σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...