Κυνική ομολογία του Πακιστανού δράστη της Πάρου

Κυνική ομολογία του Πακιστανού δράστη της Πάρου
Με κυνισμό και ωμότητα που σοκάρει ομολόγησε τις πράξεις του ο 21χρονος Πακιστανός που πλέον βρίσκεται έγκλειστος στις φυλακές ανηλίκων του Αυλώνα κατηγορούμενος για την βάναυση επίθεση εναντίον της 15χρονης στη Χρυσή Ακτή της Πάρου. 
Οι περιγραφές του, όπως βλέπουν σταδιακά το φως της δημοσιότητας, είναι δύσκολο να αντιμετωπιστούν με ψυχραιμία…

Φρίκη προκαλεί η κατάθεση του Πακιστανού

«Γύρισα την κοπέλα ανάσκελα και την κτύπησα με μία μεγάλη πέτρα πάνω από το αριστερό της μάτι. Την είχα αρπάξει από το λαιμό και προσπαθούσα να την κρύψω σε μια σχισμή, όμως εκείνη αντιστεκόταν και με έβριζε. Την κτυπούσα συνέχεια με την πέτρα… Είδα να τρέχουν αίματα στο πρόσωπό της και πέταξα την πέτρα στην θάλασσα. Στην αρχή εγώ πήγα να της αρπάξω το κινητό για να το πουλήσω και να στείλω λεφτά στην άρρωστη μάνα μου, στο Πακιστάν, που έχει ανάγκη. Για να την πλησιάσω προσποιήθηκα ότι μιλούσα κι εγώ στο κινητό.

Την ακινητοποίησα και της το πήρα. Ομως εκείνη κουνιότανε και άρχισα στην αρχή να της ρίχνω μπουνιές στο σώμα. (…) Μετά πήγα να την κρύψω στη σχισμή και άρχισα να την κτυπάω με την πέτρα. Αφού την εγκατέλειψα πήγα προς το εστιατόριο που δούλευα και πέταξα το κινητό στα σκουπίδια του ξενοδοχείου…» ,λέει ο πακιστανός ενώ σύμφωνα με πληροφορίες στην ίδια κατάθεση ομολογεί ότι λίγο αργότερα συνέχισε κανονικά τις δραστηριότητές του στο ξενοδοχείο ποτίζοντας τα λουλούδια…

Ολα, απ΄ό,τι προκύπτει, συνέβησαν μέσα σε περίπου μισή ώρα. Όπως καταθέτει η μητέρα της παθούσας, το απόγευμα της 22ας Ιουλίου, είχε πάει από νωρίς το απόγευμα σε μια μικρή παραλία κοντά στη «Χρυσή Ακτή». Γύρω στις 6το απόγευμα  η άτυχη 15χρονη τής ζήτησε να πάει για πρώτη φορά στα βραχάκια, για τη σωματική της ανάγκη, απ’ όπου γύρισε σχετικά γρήγορα.

Λίγη ώρα αργότερα η 15χρονη ζήτησε από τη μητέρα της να πάει ξανά στα βράχια της «Χρυσής Ακτής» για να ακούσει μουσική από το κινητό της. Την παρακάλεσε μάλιστα να την καλέσει στο κινητό της όταν επρόκειτο να φύγουν.
Φρίκη προκαλεί η κατάθεση του Πακιστανού

«Μετά από μισή ώρα άρχισα να την καλώ στο κινητό αλλά αυτό ήταν κλειστό. Άρχισα να κινούμαι στην περιοχή πότε πεζή, πότε με το αυτοκίνητό μου και να την ψάχνω. Την καλούσα αλλά το τηλέφωνο ήταν κλειστό. Τότε έφυγα με το αυτοκίνητό μου και πήγα στην παραλία της Πούντας, όπου βρισκόταν η άλλη 19χρονη κόρη μου, για να ψάξουμε μαζί την Μυρτώ. Πήγαμε πάλι στη Χρυση Ακτή, όπου ψάχναμε να την βρούμε. Κάποια στιγμή κινήθηκα από την άλλη πλευρά της παραλίας, προς το ξενοδοχείο «Ποσειδών» και τότε μου φάνηκε ότι την είδα στα απέναντι βράχια. Πήγαμε τότε κοντά στο σημείο με την κόρη μου και την βρήκαμε….».

Στην κατάθεσή του, ο Πακιστανός περιγράφει και την εν Ελλάδι διαδρομή του. Λέει ότι έφτασε στη χώρα μας το 2010 στην Ελλάδα μέσω Εβρου. Αρχικά έμεινε στη Σκάλα Ωρωπού αλλά γρήγορα «μετακόμισε» στην Πάρο όπου βρήκε δουλειά σε μια τουριστική μονάδα «για να κουρεύει το γκαζόν», αμοιβόμενος με 450 ευρώ το μήνα.

Από την κατάθεσή του προκύπτει ότι ο Πακιστανός φαίνεται να έχει ενσωματωθεί στο κοινωνικό δίκτυο των ομόθρησκών του του στο νησί και δεν εμφανίζεται να διαβιεί σε καθεστώς πλήρους ανέχειας.

Λέει: «την προηγουμένη του περιστατικού είχα πάει με έναν φίλο μου Πακιστανό σε ένα πανηγύρι που είχε γίνει στο Πίσω Λιβάδι της Πάρου από όπου φύγαμε στις 4 το πρωί και πήγα στο σπίτι του φίλου μου κοντά σε ένα βενζινάδικο της περιοχής. Κανονικά την επόμενη ημέρα το πρωί έπρεπε να γιορτάσουμε το Ραμαζάνι, όμως μας πήρε ο ύπνος και ξυπνήσαμε αργά, φάγαμε και είδαμε τηλεόραση. Το απόγευμα αποφάσισα να γυρίσω στο εστιατόριο που δούλευα. Φορούσα άσπρο παντελόνι και μια μπλε μπλούζα. Περνώντας μπροστά από την παραλία είδα να κάνει μπάνιο μία γυναίκα. Ενώ περνούσαν και δύο άνδρες. Μετά από λίγο είδα στα βραχάκια την 17χρονη κοπέλα».

Εκανε τον ανήξερο

Επιστρέφοντας στο ξενοδοχείο όπου εργαζόταν, ο Πακιστανός ερωτάται για το περιστατικό από έναν 37χρονο σερβιτόρο της ίδια ξενοδοχειακής μονάδας. Λέει ο σερβιτόρος: «Είχα επιστρέψει από το σημείο και έτρωγα, όταν είδα τον Αλί να κατευθύνεται στο υπόγειο δωμάτιό του. Αργότερα τον ρώτησα για το περιστατικό και μου είπε ότι είχε δει δύο ύποπτα αυτοκίνητα στο σημείο που σημειώθηκε η επίθεση…».

Η τελευταία επικοινωνία

Τέλος στην κατάθεση που έδωσε ο 40χρονος ιδιοκτήτης της τουριστικής μονάδας αναφέρει: «ο Αλί μου ζήτησε να φύγει για το Πακιστάν γιατί πέθανε η γιαγιά του. Μετά έκλεισε το τηλέφωνο. Με πήρε για να μου πει ότι τον έπιασε η Αστυνομία στην Ομόνοια μαζί με ένα άλλο παιδί από το Μπαγκλαντες. Μετά δεν είχα καμμιά άλλη επικοινωνία μαζί του». Στην απολογία του ο νεαρός αλλοδαπός παραδέχθηκε τα πάντα και δεν ζήτησε κανένα ελαφρυντικό, παρά μόνο τη διόρθωση στα χαρτιά της γέννησής του που, όπως υποστήριξε, είναι το 1993 και όχι το 1991.

ΕΘΝΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΑΠηγή:http://www.briefingnews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...