Σε σοκ η Κυπαρισσία μετά τον εντοπισμό του πτώματος στην αυλή σπιτιού όπου παλιότερα έμενε η 42χρονη Μόνικα Γκιους, η τύχη της οποίας αγνοούνταν εδώ και επτά μήνες. Όλα δείχνουν πως το σκελετός που βρέθηκε τσιμεντωμένος ανήκει στην άτυχη γυναίκα από τη Ρουμανία.

Το σπίτι όπου βρέθηκε το πτώμα ανήκει σε άνδρα, μόνιμο κάτοικο της Αθήνας. Έχει το σπίτι στην Κυπαρισσία για να περνά εκεί τις διακοπές του. Λίγη ώρα μετά τη μακάβρια αποκάλυψη, ο δήμαρχος Τριφυλίας, Γιώργος Λεβεντάκης περιέγραψε στο newsit.gr πως έγιναν όλα.

Όπως είπε ο δήμαρχος Τριφυλίας, ο ιδιοκτήτης του σπιτιού παρατήρησε ότι η τσιμεντόστρωση στην αυλή ήταν νέα και αυτό του κίνησε τις υποψίες. Και αμέσως κάλεσε την αστυνομία. Όταν έφτασαν στο σπίτι στην Άνω Πόλη Κυπαρισσίας αστυνομικοί και έσκαψαν στο τσιμέντο που είχε πέσει στην αυλή, βρέθηκαν αντιμέτωπη με το μακάβριο θέαμα: το πτώμα μιας γυναίκας.

Ο Γιώργος Λεβεντάκης είπε ότι στο σπίτι όπου βρέθηκε το πτώμα, παλιότερα, ζούσε ένα ζευγάρι αλλοδαπών. Γι’ αυτό και από την πρώτη στιγμή οι αρχές εκτιμούν ότι το πτώμα που εντοπίστηκε εκεί ανήκει στη 42χρονη Μόνικα Γκιους, τη μητέρα τριών παιδιών από τη Ρουμανία που είχε εξαφανιστεί από τον περασμένο Φεβρουάριο.

Αμέσως το σπίτι αποκλείστηκε από τις αστυνομικές δυνάμεις και ο ιατροδικαστής αναμένεται στο σημείο για ρίξει περισσότερο φως στο μυστήριο. Ο σύντροφός της, ο οποίος έχει εξαφανιστεί, φέρεται να έχει διαφύγει στη Ρουμανία. Οι αρχές τον αναζητούν και σύμφωνα με πληροφορίες γνωρίζουν που βρίσκεται.

«Είναι η Μόνικα»

Η Μιχαέλα Μπόρος είναι ξαδέρφη της 42χρονης γυναίκας που έχει εξαφανιστεί από τον Φεβρουάριο. Μιλώντας στο newsit.gr, δεν έκρυψε την πεποίθησή της ότι το πτώμα που βρέθηκε στην Κυπαρισσία ανήκει την ξαδέρφη της.

«Έμαθα για το πτώμα που βρέθηκε στην αυλή του σπιτιού που έμενε η ξαδέρφη μου πριν λίγη ώρα. Προσπαθώ από εκείνη τη στιγμή να μιλήσω με το αστυνομικό τμήμα της Κυπαρισσίας και μου είπαν ότι ο υποδιοικητής βρίσκεται στον σημείο του εγκλήματος. Είμαι σίγουρη ότι θαμμένη στην αυλή του σπιτιού είναι η ξαδέρφη μου. Δεν υπάρχει περίπτωση να είναι κάποια άλλη», λέει συγκλονισμένη η γυναίκα.   

Η εξαφάνιση της 42χρονης γυναίκας δηλώθηκε την 1η Ιουνίου του 2021 παρότι τα ίχνη της είχαν χαθεί από τον περασμένο Φεβρουάριο. Οι συγγενείς της, που πιστεύουν ότι το πτώμα που βρέθηκε στην αυλή του σπιτιού στην Κυπαρισσία είναι της 42χρονης, θεωρούν ότι τη σκότωσε ο πρώην σύντροφος της. «Ελπίζω το σύντροφο της ξαδέρφης μου να τον εντοπίσει η αστυνομία. Τον είχα πάρει τηλέφωνο πριν δύο μήνες για να δω εάν ξέρει κάτι και μου είχε πει ότι  δεν ξέρει που βρίσκεται η Μόνικα. Αυτός ήταν στη Ρουμανία. Έμεναν δύο χρόνια μαζί. Συχνά την έσπαγε στο ξύλο και η ξαδέρφη μου πήγαινε βαριά χτυπημένη στο νοσοκομείο», περιγράφει η Μιχαέλα Μπόρος.

Εντάσεις

Η 42χρονη από τη Ρουμανία έμενε στο σπίτι στην Άνω Πόλη Κυπαρισσίας, με τον σύντροφό της, που είναι επίσης Ρουμάνος και ο οποίος επίσης έχει εξαφανιστεί το τελευταίο διάστημα από προσώπου γης.

Σύμφωνα με όσα είπε ο δήμαρχος Τριφυλίας στο newsit.gr, το ζευγάρι είχε πολλές εντάσεις στη σχέση του. Ήταν γνωστό, από τις έρευνες που είχαν γίνει τον Φεβρουάριο από την εκπομπή «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη, ότι ο Ρουμάνος σύντροφος της 42χρονης την κακοποιούσε συχνά και μάλιστα πριν χαθούν τα ίχνη της είχε χρειαστεί να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο της περιοχής.

Η εξαφάνισή της έγινε γνωστή από τους συγγενείς της τέσσερις μήνες μετά. Και από εκείνη τη στιγμή δεν είχαν σταματήσει να την αναζητούν.

Τον περασμένο Ιούνιο, το «Φως στο Τούνελ» είχε εντοπίσει στη Ρουμανία τον σύντροφο της 42χρονης Μόνικας. Και εκείνος, ο άνθρωπος που αναζητούσαν οι αρχές για να τους δώσει μια μαρτυρία για την εξαφάνιση της συντρόφου του, είχε πει στην εκπομπή πως η Μόνικα είχε φύγει με άλλον!

«Πιστεύω πως ζει και βασιλεύει. Κάπου έχει πάει και μάλιστα με άλλον. Να βρεθεί για να ησυχάσουμε όλοι», είχε πει, ισχυριζόμενος επίσης ότι την τελευταία φορά που την είχε δει, ήταν πολύ πριν εξαφανιστεί.

Πηγή:newsit



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...