Κωδικός ΤΖΟΚΕΡ για 2.150.000 ευρώ – Πώς θα διεκδικήσετε απόψε το μεγάλο έπαθλο του παιχνιδιού

Κωδικός ΤΖΟΚΕΡ για 2.150.000 ευρώ – Πώς θα διεκδικήσετε απόψε το μεγάλο έπαθλο του παιχνιδιού
Κωδικός ΤΖΟΚΕΡ για 2.150.000 ευρώ – Πώς θα διεκδικήσετε απόψε το μεγάλο έπαθλο του παιχνιδιού
  • Μετακίνηση «5+1» για ΤΖΟΚΕΡ – Ασφαλής και εύκολη συμπλήρωση δελτίου από το σπίτι για τα 2.150.000 ευρώ

Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες τεχνολογικές γνώσεις για να παίξει κανείς ΤΖΟΚΕΡ διαδικτυακά. Αρκούν ένας υπολογιστής, ένα κινητό ή ένα tablet και έμπνευση για 5+1 αριθμούς. Τόσο στο  tzoker.gr όσο και στην εφαρμογή ΤΖΟΚΕΡ, μέσα από απλά βήματα, οι παίκτες του παιχνιδιού μπορούν να πραγματοποιήσουν εγγραφή και να συμπληρώσουν το δελτίο τους.

Το μεγάλο έπαθλο που διεκδικούν όσοι καταθέσουν τα δελτία τους απόψε έως τις 21:30 ανέρχεται σε 2.150.000 ευρώ. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 22:00 και οι παίκτες μπορούν να την παρακολουθήσουν ζωντανά στο κανάλι του ΟΠΑΠ στο YouTube, την ιστοσελίδα του tzoker.gr και μέσω της εφαρμογής ΤΖΟΚΕΡ.

Εύκολη και γρήγορη εγγραφή για κατάθεση δελτίου

Το πρώτο βήμα, για να συμπληρώσετε διαδικτυακά το δελτίο σας για τα 2.150.000 ευρώ, είναι να πραγματοποιήσετε εγγραφή στο tzoker.gr από τον υπολογιστή σας ή στην εφαρμογή ΤΖΟΚΕΡ, την οποία θα κατεβάσετε δωρεάν σε κινητό τηλέφωνο ή tablet από το App store ή μέσω του tzoker.gr πατώντας εδώ (συσκευές με Android).

Η διαδικασία εγγραφής είναι πολύ εύκολη και γρήγορη. Επιλέγετε το κουμπί «εγγραφή» και συμπληρώνετε το email και τα στοιχεία σας στην φόρμα εγγραφής. Δημιουργείτε το λογαριασμό σας, επιλέγοντας το «όνομα χρήστη» και τον «κωδικό» που επιθυμείτε.  Αυτόματα, με την υποβολή της φόρμας, θα λάβετε ένα επιβεβαιωτικό email για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία.

Αφού πραγματοποιήσετε την εγγραφή σας, μπορείτε να επιλέξετε αριθμούς και να δημιουργήσετε το δελτίο σας, το οποίο θα λάβετε με email μόλις το καταθέσετε.

tzoker



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...