Κωνσταντινόπουλος: “Ο Κασιδιάρης από εξολοθρευτής έγινε Βασιλάκης Καϊλας”

Κωνσταντινόπουλος:
Σκληρή κριτική στην τακτική που έχει υιοθετήσει η Χρυσή Αυγή να εμφανιστεί τώρα ως σοβαρή και «δημοκρατική» πολιτική δύναμη και ιδίως στον Ηλία Κασιδιάρη άσκησε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.
O εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ αναφέρθηκε στη Χρυσή Αυγή και στην δολοφονική επίθεση της Παρασκευής αλλά στάθηκε ιδιαίτερα στον Ηλία Κασιδιάρη σχολιάζοντας τα όσα είπε σε τηλεοπτική του εμφάνιση το βράδυ της Δευτέρας.

«Νομίζω ότι αυτό που πρέπει να σημειώσουμε είναι η αποδοκιμασία όλου του πολιτικού κόσμου – με μια παραφωνία του κ. Καμμένου – για τη δολοφονία των δυο νέων ανθρώπων. Αυτό βέβαια, σε καμία περίπτωση, δεν μπορεί να μας κάνει να ξεχάσουμε την εγκληματική και νεοναζιστική δράση της Χρυσής Αυγής και θα ήθελα να είμαι πολύ καθαρός.

Χθες άκουσα τον κ. Κασιδιάρη, ο οποίος προσπαθεί να κοροϊδέψει όλους μας και να κοροϊδέψει κάνοντας θέατρο. Από εξολοθρευτής έγινε Βασιλάκης Καΐλας και νομίζω ότι πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι αυτό το θέατρο το παίζουν σήμερα για να χρησιμοποιήσουν το γεγονός προς όφελός τους. Νομίζω ότι η κοινωνία και ο πολιτικός κόσμος πρέπει να απαντήσει σε αυτό. Αυτό είναι το πρώτο» τόνισε ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

Το βράδυ της Δευτέρας, μιλώντας στο Star, ο Κασιδιάρης – ο οποίος έχει τατουάζ στο μπράτσο του τον αγκυλωτό σταυρό – είχε πει τι η Χρυσή Αυγή δεν είναι ναζιστικό κόμμα, ότι δεν χαιρετά ναζιστικά, ότι καταδικάζει κάθε πράξη βίας και ότι η οργάνωση διαγράφει όσα μέλη χτυπούν αλλοδαπούς!

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...