Κως: Τον σκότωσε στο κρεβάτι λίγα μέτρα από τη σύντροφό του

Κως: Τον σκότωσε στο κρεβάτι λίγα μέτρα από τη σύντροφό του

Στις αρχές Μαρτίου ανοίγει η αυλαία της δίκης για το αποτρόπαιο έγκλημα που διέπραξε ένας 60χρονος στην Κω, όταν μπήκε κρυφά στο σπίτι της σύντροφό του και σκότωσε στον ύπνο τον 46χρονο αδελφό της. Η υπόθεση είχε συγκλονίσει το νησί και η δίκη αναμένεται να ξεκινήσει στις 4 Μαρτίου στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Ρόδου.

Το σκηνικό

Ήταν ένα βράδυ του Ιουνίου του 2015, όταν στις πέντε τα ξημερώματα, ο 60χρονος υπό την επήρεια αλκοόλ και φαρμάκων, όπως θα πει αργότερα στους αστυνομικούς, αποφασίζει να κατευθυνθεί προς το σπίτι της συντρόφου, η οποία διέμενε εκεί με τον αδελφό της. Φτάνει έξω από το σπίτι και εκεί αποφασίζει να χρησιμοποιήσει για πρώτη φορά την καραμπίνα του. Θα σπάσει την πίσω πόρτα πυροβολώντας δύο φορές τον ομφαλό. Δε θα ξυπνήσει κανείς. Ανενόχλητος θα φτάσει στην κρεβατοκάμαρα του 46χρονου. Η σύντροφός του κατηγορουμένου και αδελφή του θύματος κοιμάται επίσης ανενόχλητη σε διπλανό δωμάτιο.

Ο 60χρονος στέκεται για λίγο πάνω από το θύμα και αρχίζει να πυροβολεί. Εννέα σφαίρες προκαλούν στο θύμα τραύματα στο θώρακα, τη λεκάνη και τα πόδια και εξαφανίζεται από το σπίτι. Το θύμα διακομίσθηκε από το Γενικό Νοσοκομείο της Κω στο «Θριάσειο» της Ελευσίνας, όπου τελικά απεβίωσε. Οι αστυνομικοί βρήκαν μετά από αυτοψία στο χώρο 9 κάλυκες.

“Ρίχνει” το έγκλημα στα φάρμακα, το αλκοόλ και την… κακιά στιγμή

Άμεσα οι Αρχές φτάνουν στο σπίτι του 60χρονου, στο Ζηπάρι της Κω, όπου και τον συλλαμβάνουν. Σε έρευνα που έγινε στην οικία, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα κινητό τηλέφωνο, ένα φυσίγγιο κυνηγετικού όπλου του ως άνω διαμετρήματος, μια λευκή μπλούζα, μια θήκη κυνηγετικού όπλου, ένα τζιν και ένα κυνηγετικό όπλο δίκαννο. Ο 60χρονος είχε φροντίσει να πλύνει το παντελόνι και την μπλούζα που φορούσε κατά τη διάρκεια του φόνου, καθώς αυτά βρέθηκαν σε πλαστική λεκάνη στο μπάνιο.

Ο κατηγορούμενος αποδέχτηκε αμέσως τις κατηγορίες και οδήγησε τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω στο καρνάγιο του Ζηπαρίου, όπου είχε απορρίψει το κυνηγετικό όπλο, που είχε χρησιμοποιήσει. Από το όπλο βρέθηκε μόνο η κάνη, ενώ κατά δήλωση του δράστη, η καραμπίνα χώρισε σε δύο τμήματα όταν την πέταξε στη θάλασσα.

Σήμερα δηλώνει μετανιωμένος και “ρίχνει” το έγκλημα στα φάρμακα και το αλκοόλ και την “κακιά στιγμή”. Μάλιστα, υποστηρίζει ότι δεν θυμάται πλήρως τι συνέβη και ισχυρίζεται πως μετά το έγκλημα επιχείρησε να θέσει τέρμα στη ζωή του με την καραμπίνα, αλλά δεν τα κατάφερε. Κατά την απολογία του στις ανακριτικές αρχές παρουσίασε έγγραφα από τα οποία προκύπτει ότι έχει αναπηρία σε ποσοστό 67% και ότι αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας.

Πηγή: https://www.kontranews.gr/KOINONIA/354585-Kos-Ton-skotose-sto-krebati-liga-metra-apo-te-syntropho-toy ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...