«Κόλλησε» στο 0-0 ο Θεσπρωτός με Μακεδονικό Σιάτιστας

Ο Θεσπρωτός «κόλλησε» στο 0-0 με την 11η της βαθμολογίας Σιάτιστα μέσα στο Στάδιο Ηγουμενίτσας. Οι φιλοξενούμενοι αν και χωρίς ελπίδες παραμονής, παρουσιάστηκαν σοβαροί και κυνήγησαν το θετικό αποτέλεσμα. 

Με μια συμπαγή άμυνα, σε συνδυασμό με ένα «χλωμό» Θεσπρωτό στο α΄ημίχρονο, κατάφεραν να φύγουν με την ισοπαλία από την έδρα των κιτρινόμαυρων.

Το πλατανόφυλλο ουσιαστικά ξόδεψε το πρώτο μέρος, αφού πέρα από ένα σουτ του Πόζογλου στην εξωτερική πλευρά των διχτύων (17΄) αλλά και μια ευκαιρία με τον Σταυρίδη στο 34΄ δεν προκάλεσαν κάποια ιδιαίτερη ανησυχία στους αντιπάλους τους.

Ο Θεσπρωτός μπροστά στο φάσμα της απώλειας συνήθλε στο β΄ημίχρονο, ψάχνοντας με περισσότερη θέρμη το γκολ που θα του ξεκλείδωνε το ματς. Ο Γκόλιας μέσα σε ένα τρίλεπτο (52΄ – 55΄) είχε δύο μεγάλες ευκαιρίες, με τον Παναγιωτίδη να σώζει με το πόδι το τετ-α-τετ στην πρώτη περίπτωση, ενώ στη δεύτερη ο οφρ του Θεσπρωτού δεν έπιασε καλά την κεφαλιά μετά το κόρνερ του Μπίκα.

Ο Θεσπρωτός προϊόντος του χρόνου έκλεισε για τα καλά στα καρέ του τον Μακεδονικό, καταβάλλοντας μεν υπερπροσπάθεια αλλά όσο το γκολ δεν ερχόταν, τόσο μεγάλωνε η νευρικότητα στον αγωνιστικό χώρο όπως και το άγχος στην εξέδρα.

Στο 80΄και το 90΄ ο Παναγιωτίδης πραγματοποίησε σωτήριες επεμβάσεις στα σουτ των Πόζογλου και Νόνη, ενώ στο 94΄ ο Τοπάλι είχε την ύστατη ευκαιρία για τον Θεσπρωτό να βρει τη λύτρωση, αλλά το σουτ του πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Ο Μακεδονικός, ο οποίος μοιραία αναλώθηκε σε καθυστερήσεις στο τέλος του αγώνα, έφτασε κοντά στο 0-1 στο 72΄, με τον Τζερεμέ να μην πιάνει γεμάτο σουτ, ευρισκόμενος απέναντι από την εστία του Κωνσταντάκου.

Θεσπρωτός (Μουρούτης): Κωνσταντάκος, Κωνσταντίνου Βαγγ. Σταυρίδης, Πανταζής, Νόνης, Ευθυμίου (90′  Μητσέλος), Γώγος, Μπίκας, Πόζογλου, Γκόλιας, Κωνσταντίνου Βασ. (68΄ Τοπάλι)

Μακεδονικός Σιάτιστας (Τσούκλης) : Παναγιωτίδης, Μούξτα, Μαλούτας, Ζαγκουντίνος, Τσιαρσιώτης, Κοτζατίσογλου, Τσιούγκρας, Τσακνάκης (91‘  Μέτκαρης), Μπάτσης (64΄Μυλωνάς), Τζερεμές (87‘ Καρακουλάκης), Τσικόπουλος.

πηγή: theball.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...