Κόντρα Αφρικής-Π.Ο.Υ. για την Αρτεμισία

Κόντρα Αφρικής-Π.Ο.Υ. για την Αρτεμισία
Κόντρα Αφρικής-Π.Ο.Υ. για την Αρτεμισία


12/05/2020 – 12:57

Πολλές χώρες της Αφρικής έχουν παραγγείλει ένα παρασκεύασμα από βότανα που η Μαδαγασκάρη διαφημίζει ως θεραπευτικό για την Covid-19, παρά τις επανειλημμένες προειδοποιήσεις του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας περί ενδεχόμενης επικινδυνότητάς του!

Τον περασμένο μήνα, ο Πρόεδρος της νησιωτικής χώρας που βρίσκεται απέναντι από την νοτιοανατολική ακτή της Αφρικής, παρουσίασε το φερόμενο θεραπευτικό ρόφημα από Αρετμισία σε Συνέντευξη Τύπου, πίνοντας μάλιστα από ένα μπουκάλι γεμάτο με το κεχριμπαρένιο υγρό, το οποίο, όπως είπε, είχε ήδη θεραπεύσει δύο ανθρώπους, ενώ από την πλευρά του ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας προειδοποίησε πως το παρασκεύασμα χρειάζεται να ελεγχθεί για την αποτελεσματικότητά του αλλά και τις παρενέργειες που ενδεχομένως προκαλεί, προτού κυκλοφορήσει ευρέως. 

Όμως οι επισημάνσεις του Π.Ο.Υ. δεν έχουν σταματήσει την Μαδαγασκάρη που έχει διαθέσει χιλιάδες μπουκάλια του “COVID-19 Organics”, το οποίο παρασκευάζεται από το Κρατικό Ινστιτούτο Εφαρμοσμένης Έρευνας της Αφρικανικής χώρας.

 

Πηγή: kontranews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...