“Κόντρα” επιστημονικής φαντασίας ανάμεσα σε Star Wars και Doctor Who

«Πόλεμος» ξέσπασε ανάμεσα σε δύο στρατόπεδα επιστημονικής φαντασίας… Οι φαν της ταινίας Star Wars και εκείνοι της σειράς Doctor Who, ακόνισαν τα ξίφη τους και χρησιμοποιώντας τα «γαλλικά» τους, προκάλεσαν εντάσεις και αναταραχές, σε πάρτι του Πανεπιστημίου East Anglia, στο Νόργουιτς.

Τι οδήγησε, όμως, τη σύγκρουση στα άκρα και επενέβη η αστυνομία; Ο Τζιμ Πόουλ, ταμίας της ομάδας Doctor Who, ήταν το «κόκκινο πανί» των φαν του Star Wars.

Ζήτησε μασκαρεμένος αυτόγραφα από δύο ηθοποιούς της αγαπημένης του αγγλικής σειράς, Γκράχαμ Κολ και Τζέρεμι Μπούλοτς, με σκοπό να βγουν στο σφυρί για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Τα κοσμητικά επίθετα που δέχτηκε, όμως, ο Πόουλ, από θαυμαστή των Star Wars, όχι μόνο του ανέτρεψαν τα σχέδια αλλά τον οδήγησαν σε απόγνωση. Έντρομος κάλεσε την αστυνομία, η οποία συνέλαβε και τα δύο μέλη των αντίπαλων στρατοπέδων για ανάκριση.

Υπάρχει χρόνια αντιπαλότητα ανάμεσα στους θαυμαστές του Star Wars και του Doctor Who, αποκάλυψε ο Πόουλ.

«Είναι λυπηρό και απελπιστικό. Είμαστε στην ίδια θέση. Δεν είμαστε ανταγωνιστές. Θα θέλαμε να γίνουμε φίλοι» είπε ο Πόουλ, θέλοντας να ηρεμήσει τα πνεύματα.

Ο Ντόμινικ Γουόρνερ, γραμματέας της ομάδας Norwich Star Wars, από την πλευρά του, είπε πως «στην ουσία, δεν ήταν καβγάς», ενώ αποκάλυψε πως τα δύο στρατόπεδα καταβάλλουν προσπάθειες ώστε να τερματιστεί η ανούσια έχθρα.

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...