Έπειτα από λίγες μέρες στις οποίες δεν υπήρξε κάποιο τραγελαφικό γεγονός, αυτά επιστρέφουν στο Κόπα Άφρικα, αφού τη Δευτέρα (24/1) στον αγώνα με το Καμερούν για τη φάση των «16» οι Κομόρες θα αγωνιστούν χωρίς τερματοφύλακα, αφού και οι δύο είναι θετικοί στον κορονοϊό. Νοκ άουτ έχει τεθεί και ο προπονητής και συνολικά υπάρχουν 12 κρούσματα, αλλά το παιχνίδι θα γίνει κανονικά.

Οι Κομόρες συμμετέχουν για πρώτη φορά στη διοργάνωση και έχουν καταφέρει να προκριθούν από τον όμιλο στους «16». Εκεί, τη Δευτέρα (24/1) θα αντιμετωπίσουν το Καμερούν, το οποίο φιλοξενεί τη φετινή διοργάνωση. Και θα το αντιμετωπίσουν με πολλά προβλήματα, αφού συνολικά υπάρχουν 12 κρούσματα κορονοϊού στην αποστολή.

Ένα από αυτά αφορά τον προπονητή Αμίρ Μπαντού, αλλά το μεγαλύτερο πρόβλημα υπάρχει με τη θέση του τερματοφύλακα, αφού και οι δύο είναι εκτός δράσης. Ο βασικός λόγω κορονοϊού, ο αναπληρωματικός λόγω τραυματισμού. Παρ’ όλα αυτά, το παιχνίδι θα διεξαχθεί κανονικά, αν και υπάρχουν 12 κρούσματα κορονοϊού στη μία εκ των δύο ομάδων, αφού ο κανονισμός της αφρικανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας αναφέρει ότι αν μία ομάδα έχει 11 παίκτες διαθέσιμους, ο αγώνας θα γίνεται κανονικά ακόμη κι αν δεν υπάρχει τερματοφύλακας έτοιμος να αγωνιστεί.

πηγη newsbeast.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...