Κύκλοι υπουργείου Οικονομικών: Ψέμα η συμφωνία για μέτρα μετά το 2018

Ουδέποτε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος δεν δήλωσε ότι “αποδέχεται μόνιμα μέτρα 3,5 δισεκατομμύρια ευρώ το χρόνο και μετά το 2018, μέσω  της επέκτασης του δημοσιονομικού κόφτη” ξεκαθαρίζουν κύκλοι του υπουργείου Οικονομικών, απαντώντας στις αιτιάσεις της Νέας Δημοκρατίας.

Στην την οδό Νίκης περνούν στην αντεπίθεση, τονίζοντας ότι θα ήταν πιο ταιριαστό  για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να μετονομάσουν την Συμφωνία αλήθειας που προτείνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σε Συμφωνία του ψεύδους.

Συγκεκριμένα, κύκλοι του υπουργείου Οικονομικών τόνιζαν νωρίτερα ότι συνιστάται στη Νέα Δημοκρατία να είναι πιο προσεκτική. Ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος  ουδέποτε δήλωσε ότι “αποδέχεται μόνιμα μέτρα 3,5 δισ. ευρώ το χρόνο και μετά το 2018, μέσω  της επέκτασης του δημοσιονομικού κόφτη”, όπως ψευδώς δηλώνει ο εκπρόσωπος του κ. Μητσοτάκη.

Ο κ. Μητσοτάκης θα πρέπει άμεσα να μετονομάσει τη “Συμφωνία της αλήθειας” για να ανταποκρίνεται στις ανακοινώσεις που εκδίδει. “Συμφωνία του ψεύδους” ή “Συμφωνία διαστρέβλωσης” μπορεί να είναι κάποιοι τίτλοι.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...