“Κύμα συμπαράστασης” στην Ιωάννα μας-Κινδυνεύει να χάσει το σπίτι της

Τείχος προστασίας έξω από το σπίτι της Ιωάννας Κολοβού που πλειστηριάστηκε ύψωσαν σήμερα από το πρωί δεκάδες άνθρωποι ώστε να αποτρέψουν την κατάσχεση του.

Πρόκειται για το σπίτι της συνταξιούχου Ιωάννας Κολοβού, καταγόμενης από την Ανάληψη Θέρμου, της οποίας η πρώτη και μοναδική κατοικία πλειστηριάστηκε από την Εθνική τράπεζα και πέρασε στα χέρια άλλου ιδιοκτήτη πλέον.

Η συνταξιούχος, όπως λέει, είχε χρέος 15.000 ευρώ όταν πλέον αδυνατούσε να συνεχίσει να πληρώνει. Πριν από λίγους μήνες ειδοποιήθηκε ότι η πρώτη και μοναδική κατοικία στην οποία ζει με τον γιο της, βγήκε σε πλειστηριασμό και πέρασε στα χέρια άλλου ιδιοκτήτη.

Μάλιστα δικαστικός επιμελητής της τηλεφώνησε πριν από μερικές ημέρες ειδοποιώντας την πως σήμερα, 1η Ιουλίου, θα έρθει να πάρει τα κλειδιά με «ισχυρή αστυνομική δύναμη» όπως λέει.

Από το πρωί δεκάδες αλληλέγγυοι, μέλη του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΜΕ, συγκεντρώθηκαν έξω από το σπίτι της με πανό και έμειναν εκεί προκειμένου να αποτρέψουν οποιαδήποτε προσπάθεια να πεταχτεί η συνταξιούχος έξω από το σπίτι. Τελικά μέχρι τις 10:30 ο δικαστικός επιμελητής δεν είχε εμφανιστεί, με άπαντες να προειδοποιούν πως θα βρεθούν στο σημείο όσες φορές χρειαστεί για να την προστατέψουν.

Πηγή: kontranews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...