Κύπελλο ΕΠΣΝΑ:Πάλεψε με δέκα παίκτες αλλά δεν τα κατάφερε ο Προμηθέας…

Φωτογραφίες Μάρκος Τσιλιγιάννης

Πολύ καλός ο Προμηθέας που κατάφερε με δέκα παίκτες να φέρει το παιχνίδι στα ίσια. Η ομάδα της Γαβρολίμνης έδειξε χαρακτήρα  και είχε τις ευκαιρίες να στείλει το παιχνίδι στην παράταση απέναντι σε ένα δυνατό αντίπαλο. Ο Προμηθέας διαμαρτύρεται για μια φάση του Μιχαλόπουλου στο 90’ που υποδείχτηκε σε θέση οφ Σάιντ ενώ έβγαινε σε θέση τετ α τετ. Δείτε το φιλμ του αγώνα:

ΑΧΕΛΩΟΣ ΑΓΓ/ΣΤΡΟΥ-ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 2-1

18’ Ψηλοκρεμαστό σουτ Ζαλοκώστας Λ. η μπάλα λίγο άουτ από το απέναντι γάμα

29’ Ατομική προσπάθεια Μιχαλόπουλος αφού απέφυγε 2-3 παίκτες βρέθηκε απέναντι στον τερματοφύλακα αλλά μπλόκαρε ο τερματοφύλακας

26’ Σέντρα από αριστερά φεύγει η μπάλα από το Τσακανίκα πλασέ από τον Βασιλάρης  μέσα στην περιοχή  σε κενή εστία με υπερπροσπάθια ο Δαδάνης σώζει και διώχνει σε κόρνερ

32’ Σουτ Αλεξάκη η μπάλα στο κάθετο δοκάρι στην συνέχεια το χέρι του Κλάδου με το  διαιτητή Γκιάφη να  δίνει πέναλτι και αυστηρή κόκκινη κάρτα.Την εκτέλεση ανέλαβε ο  Αλεξάκης και έκανε  1-0.

60’ Ένα δυο Μιχαλόπουλος Καλαβριζιώτης  όμορφο πλασέ Μιχαλόπουλου 1-1.

80’ Σε αντεπίθεση του Αγγελοκάστρου ο Μωραΐτης  δίνει ασίστ στο Ζαλοκώστας Λ.  και με πλασέ χάρισε την πρόκριση στην ομάδα του.

90’ πάσα στο Μιχαλόπουλο έβγαινει σε τετ α τετ

Αχελώος Αγγ/στρου: Μπουτίβας , Βασιλάρης, Προβίδας, Μπετσίκας(71′ Μπλόνας), Κωνσταντίνου, Αλεξάκης, Κοκώνης, Ζαλοκώστας Ε.,Ζαλοκώστας Λ.(91’Ράπτης), Καρύμπας, Μωραΐτης(86′ Σαγάνας).

Αναπληρωματικοί: Ράπτης, Μπλώνας,  Ζαγανάς, Τσιλίκας, Μάλης, Μπετσίκας, Μαντέλος.

Προμηθέας: Τσακανίκας, Κλάδος, Διαμαντόπουλος, Ντζελέπης, Τριώτης (46′ Καλαβρουζιώτης Γ.), Ζέλιος, Γεωργίου, Δαδάνης, Καλαβριζιώτης, Γιερετσιάν (62′ Μπαλαμπάνης), Μιχαλόπουλος.

Αναπληρωματικοί: Μπαλαμπάνης , Καραπαπάς, Βαλμάς, Κατσίνας,Καλαβρουζιώτης, Ζέλιος.

..................



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...