Κύπελλο ΕΠΣΝΑ: Αετός Σταμνάς – ΑΕ Μεσολογγίου 0-3

Σε αγώνα που πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι και ολοκληρώθηκε πριν λίγο για την 4ης Φάση του κυπέλλου της ΕΠΣΝ Αιτωλοακαρνανίας μεταξύ τον ομάδων του Αετού Σταμνάς και της ΑΕ Μεσολογγίου στο γήπεδο Αγγελοκάστρου νικήτρια αναδείχτηκε η ομάδα της ΑΕΜ με σκορ 3-0.

Ο Χρήστος Βασιλείου και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας των κανονιέρηδων είχαν την ευκαιρία μέσα από αυτό το παιχνίδι να δούνε σε τη κατάσταση βρίσκονται και οι ποδοσφαιριστές που δεν έχουν χρησιμοποιηθεί μέχρι σήμερα στους πρώτους αγώνες του πρωταθλήματος και το τελικό σκορ μαζί με την πολύ καλή παρουσία όλον,άφησε άπαντες ικανοποιημένους.

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα είναι ότι όλα τα γκολ μπήκανε στο πρώτο ημίχρονο και τα πέτυχαν οι Σωτηρίου,Μαντέλος,Τσιούνης και ότι η ΑΕ Μεσολογγίου από 40′ αγωνιζόταν με 10 παίχτες λόγο αυστηρής αποβολής του Σωτηρίου με απευθείας κόκκινοι κάρτα από τον κ.Κέκελο..
ΑΕ Μεσολογγίου:Ρόκκος,Μαντέλος,Καντάνης,Παλιάτσας,Καπώνης,ΝούλαςΣ,Χαρατσής,Καρακίτσος(52′ Σταυρόπουλος),Πετσίνης(67′ Πασπαλιάρης) ,Σωτηρίου,Τσιούνης(60’Νικολόπουλος)



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...