Κύπελλο ΕΠΣΝΑ: Παναιτωλικός Πανοχθιακός 6-2

Στην πρώτη φάση του κυπέλλου ο Πανοχθιακός κλήθηκε να αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό (Κ-20) στο εμιλεων. Αυτό όμως δεν εμπόδισε τους παίχτες του Πανοχθιακού να κοιτάξουν στα μάτια τους περσινούς φιναλίστ του Κυπέλλου Αιτωλοακαρνανίας, και μέχρι το 77’ λεπτό το ματς ήταν συγκλονιστικό και από τις δυο ομάδες.
Αναλυτικά τώρα ας αναφέρουμε τις φάσεις:
Στο  Α’ ημίχρονο
Η αρχή ήταν ιδανική για τον Πανοχθιακό, συγκεκριμένα στο 11’ λεπτό ο Πετρονικολός ανατράπηκε και κέρδισε πέναλτι όπου το εκτέλεσε εύστοχο ίδιος και άνοιξε το σκορ κάνοντας το 0-1 που πανηγυρίστηκε έντονα από  τους φιλάθλους των Οχθίων.
Η ισοφάριση όμως ήρθε νωρίς καθώς ο Παναιτωλικός στο 18’ λεπτό μετά από σέντρα του Κωστόπουλου την μπάλα βρήκε ο Ζαρκάδας που με απευθείας σουτ έκανε το 1-1.
Στο 29’ λεπτό ο Βασίλης Δήμος παίρνει την μπάλα από το χώρο του κέντρου αποφεύγει τους παίχτες του Παναιτωλικού και από 30 μέτρα κάνει ένα δυνατό σουτ η μπάλα κτυπάει το αριστερό δοκάρι και καταλήγει στα δίχτυα του Αργυρή και γίνετε το 1-2.
Στο 36’ λεπτό η μπάλα φτάνει στο έξω από την περιοχή του τερματοφύλακα του Πανοχθιακού Σιμού όπου εκεί βρίσκετε ο Καραλής όπου χωρίς να το σκεφτεί με διαγώνιο δυνατό σουτ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 2-2.
Στο 40’ λεπτό ο Κωστόπουλος βγάζει μια ωραία σέντρα για τον Ζαρκάδα ο οποίος βρίσκετε έξω από την περιοχή του Πανοχθιακού και με ωραίο σουτ κάνει το 3-2.
 Στο Β’ ημίχρονο
Στο δεύτερο 45λεπτο ο Πανοχθιακός  κλείστηκε πίσω και το μονό που προσπάθησε ήταν να εκμεταλλευτεί τις αντεπιθέσεις με τον γρήγορο Νικό Ασβεστόπουλο αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει στο παιχνίδι το κράτησε έως και το 77’ λεπτό γιατί σε εκείνο το σημείο ο Παναιτωλικός σημείωσε και  τέταρτο γκολ με τον Βασιλάρη να κλέβει μέσα στην περιοχή την μπάλα από τον αμυντικό του Πανοχθιακού  Γρηγόρη Καμπέρη να πασάρει στον Αδριτσόπουλο που έκανε το 4-2.
Από εκείνο το λεπτό και μετά η ομάδα του Πανοχθιακού παράτησε το παιχνίδι και μοιραία δέχτηκε 2 γκολ ακόμη.
Στο 84 ο Καραλής βγάζει σέντρα και ο Κολοκοτρώνης κάνει το 5-2.
Και στο 89’ λεπτό ο Ανδριτσόπουλος σημειώνει το 6-2.
Από τον Παναιτωλικό ξεχώρισαν οι Καραλής, Ζαρκάδας, Βασιλάρης και Κωστόπουλος
Από το Πανοχθιακό ξεχώρισαν οι Ρούσσος, Πετρονικολός, Ζώης, Καμπέρης και Δήμος
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΗΤΑΝ Ο ΚΑΤΣΑΟΥΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΗΘΟΙ ΖΑΡΚΑΔΟΥΛΑ ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΑΙ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ ΤΗΣ ΕΠΣΝΑ ΗΤΑΝ Η ΠΑΠΑΝΙΚΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ( ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΤΑΛΑΚΟΥΡΑΣ)
ΑΡΓΥΡΗΣ, ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΑΡΑΛΗΣ, ΕΡΙΝΑΛΝΤΟ, ΧΑΝΤΑΚΙΑΣ, ΠΑΠΟΥΤΣΟΓΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ (58’ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ), ΑΝΔΡΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΠΙΝΙΧΑΚΗΣ, ΤΟΥΡΛΙΔΑΣ (58’ ΚΟΛΟΚΟΤΡΟΝΗΣ), ΒΑΣΙΛΑΡΗΣ, ΖΑΡΚΑΔΑΣ (70’ ΣΤΡΑΒΟΔΗΜΟΣ)
ΠΑΝΟΧΘΙΑΚΟΣ( ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ ΔΗΜΟΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΔΑΜΟΣ)
ΣΙΜΟΣ,ΤΕΓΑΣ (53’ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ), ΖΩΗΣ, ΝΙΤΣΑΚΗΣ, ΚΑΜΠΕΡΗΣ, ΣΟΥΡΟΒΕΛΗΣ, ΡΟΥΣΣΟΣ, ΑΣΒΕΣΤΟΠΟΥΛΟΣ (85’ ΤΣΕΠΑΣ), ΔΗΜΟΣ, ΠΕΤΡΟΝΙΚΟΛΟΣ,ΒΑΚΡΑΚΟΣ (60’ ΓΚΟΥΤΣΕΛΗΣ)
Μετά το παιχνίδι οι προπονητές της ομάδας των Οχθίων δήλωσαν πως ήταν ένα δυνατό τεστ για την ομάδα και πως έμειναν ευχαριστημένοι και  ικανοποιημένοι  με την απόδοση που έπιασαν οι ποδοσφαιριστές του Πανοχθιακού.


Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...