Κώστας Μαρτάκης: “Θέλω να ωριμάσω, όσον αφορά τους δίσκους μου”

Κώστας Μαρτάκης: “Θέλω να ωριμάσω, όσον αφορά τους δίσκους μου”
Καλεσμένος της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα ήταν ο Κώστας Μαρτάκης, την Τρίτη 18/12.
Ο λαμπερός καλλιτέχνης μίλησε για την προσωπικότητά του, την δουλειά του, αλλά και για το πώς διαχειρίζεται ο ίδιος τα χρήματα. Είναι κοινά αποδεκτό ότι ο Κώστας Μαρτάκης είναι ένα από τα πιο χαμογελαστά πρόσωπα των τελευταίων χρόνων. Ο ίδιος υποστηρίζει πως δεν του αρέσει να “χαλιέται” ούτε να στενοχωρεί τους γύρω του και γι’ αυτό τσακώνεται και βρίζει σπάνια.

Εδώ και τρεις εβδομάδες βρίσκεται στο πλευρό του Γιάννη Πλούταρχου, της Ελεάνας Παπαϊωάννου, του Ιωακείμ Φωκά και του Άκη Δείξιμου και όλο μαζί το παρεάκι περνάνε πολύ καλά στο Fix στην Θεσσαλονίκη. Όπως δηλώνει, αγαπάει το λαϊκό τραγούδι, αλλά το προφίλ του είναι πιο pop και για τον λόγο αυτό θέλει να ωριμάσει σιγά σιγά τα τραγούδια του, αλλά και τους δίσκους του.

Σχετικά με την διαχείριση των χρημάτων δηλώνει πως πλέον δεν είναι καθόλου σπάταλος, όσο κι αν αυτό πιστεύει ο κόσμος. Βοηθάει την οικογένειά του οικονομικά και έχει μάθει να διαχειρίζεται τα χρήματά του.
Τέλος, είπε στους παρουσιαστές της εκπομπής “Πρωινό mou” πως πάνε δύο χρόνια τώρα που σκέφτεται ότι θέλει να κάνει μεγάλη οικογένεια, αρκεί να μπορεί να της δώσει τα πάντα.

tralala.gr

ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΥΛ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...