Κώστας Σημίτης – Ο πιο… έντιμος και ακέραιος πολιτικός στην ιστορία της χώρας!

ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ… ΞΑΝΑΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΣΚΕΡΙ ΤΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΛΕΦΤΟΥΡΙΑ! – ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ

Ο πιο… έντιμος και… ακέραιος Πρωθυπουργός που πέρασε ποτέ από τη χώρα είναι ο Κώστας Σημίτης!!! Στη διάρκεια της οκταετούς θητείας του ήταν υπόδειγμα τιμιότητας, τόσο ο ίδιος όσο και το επιτελείο των υπουργών και των στενών συνεργατών του… Γι’ αυτό δικαιολογημένα επανέρχεται στο προσκήνιο επιχειρώντας να… ΔΙΑΛΥΣΕΙ ό, τι απέμεινε απ’ το ΠΑΣΟΚ και να στήσει ένα νέο ελεγχόμενο μαγαζάκι στην Κεντροαριστερά, για να τακτοποιήσει εκκρεμότητες εξυπηρετώντας «ανιδιοτελώς» τους Γερμανούς φίλους του!

Ο αρχιερέας της διαπλοκής και τροχονόμος της μίζας, τον οποίο κάποιοι επιχειρούν να εμφανίσουν ως έντιμο και ως σπουδαίο κεφάλαιο για το πολιτικό σύστημα, είναι ο ηθικός και φυσικός αυτουργός των γιγαντιαίων σκανδάλων, που οδήγησαν τη χώρα στη χρεοκοπία.

Στη διάρκεια της θητείας του Κ. Σημίτη, τα γερμανικά μεγαθήρια, οι μεσάζοντες και η διαπλοκή έστησαν πάρτι, ληστεύοντας τον ελληνικό λαό, εκατοντάδες δισεκατομμύρια.

ΟΔΓΟΝΤΑ ΠΕΝΤΕ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ευρώ χάρισε ο Κώστας Σημίτης στα γερμανικά εξοπλιστικά μεγαθήρια εξοφλώντας τα γραμμάτια προς το οικονομικό κατεστημένο του Βερολίνου. Πρόκειται για μυθικό ποσό και με δεδομένο ότι τα ποσά αυτά η Ελλάδα τα δανείστηκε απ’ τις αγορές, το κόστος των εξοπλιστικών προγραμμάτων επί Σημίτη μπορεί να έφτασε μαζί με τους τόκους των ομολόγων και τα διακόσια δισεκατομμύρια ευρώ.

Με τη ΦΟΥΣΚΑ του χρηματιστηρίου λεηλάτησε τις οικονομίες εκατομμυρίων Ελλήνων, με αποτέλεσμα πεντακόσια δισεκατομμύρια αποταμιεύσεων να περάσουν στη μαφία της διαπλοκής και στη συνέχεια να φυγαδευτούν σε φορολογικούς παραδείσους.

Με το γιγαντιαίο σκάνδαλο των ολυμπιακών έργων το δημόσιο πλήρωσε στους εργολάβους τριπλάσια και τετραπλάσια ποσά. Η κυβέρνηση του αρχιερέα της διαπλοκής καθυστέρησε επίτηδες για 5 χρόνια τη δημοπράτηση των ολυμπιακών έργων, για να μπορεί να τα δώσει με απ’ ευθείας αναθέσεις στους διαπλεκόμενους εργολάβους και με τιμές πολλαπλάσιες του πραγματικού κόστους!..

Το σύστημα Σημίτη παρέδωσε όλες τις προμήθειες στους γερμανικούς κολοσσούς SIEMENS, KRAUSS MAFFEI, HOCHTIEF, HDW, THYSSEN KRUPP.

Από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, τα εξοπλιστικά, τους μεγάλους αυτοκινητόδρομους, τη σκανδαλώδη σύμβαση της ασφάλειας των ολυμπιακών αγώνων, τα έργα του ΟΣΕ, τις προμήθειες στις τηλεπικοινωνίες και τον ΟΤΕ, την αγορά τεθωρακισμένων για τα οποία η KRAUSS MAFFEI και ο Λιακουνάκος πλήρωσαν τις μίζες που αναλογούσαν, μέχρι τα μπαταρισμένα υποβρύχια, τα οποία, από ένα δισεκατομμύριο που προέβλεπε η σύμβαση πληρώθηκαν τέσσερα δισεκατομμύρια ευρώ.

Βέβαια, ο αρχιερέας της διαπλοκής είχε επιλέξει όλους τους έντιμους και… αδιάφθορους Έλληνες για συνεργάτες του.

Πρώτος και καλύτερος, ο «στρατηγός» του Σημίτη, Θεόδωρος Τσουκάτος. Το δεξί χέρι του τότε Πρωθυπουργού έφτασε σε σημείο να κουβαλάει στη Χαριλάου Τρικούπη και στο Μαξίμου τις μαύρες σακούλες, τίγκα στις μίζες, που έπαιρνε το σύστημα απ’ τον Χριστοφοράκο της Siemens και από άλλους προμηθευτές και εργολάβους.

Παρά την ομολογία του, ότι τα ποσά πήγαιναν στην τότε ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, δηλαδή στον Κ. Σημίτη, τόσο ο Τσουκάτος όσο και ο αρχιερέας της διαφθοράς έχουν γλιτώσει μέχρι στιγμής τη φυλακή. Μόνο για τα προσχήματα έχει παραπεμφθεί ο Θεόδωρος Τσουκάτος, κατηγορούμενος για ξέπλυμα βρόμικου χρήματος. Βέβαια, δεν υπάρχει προηγούμενο στο παγκόσμιο δικαστικό σύστημα να παραπέμπεται ο φυσικός αυτουργός και ο ηθικός αυτουργός και αποδέκτης της μίζας να έχει εξασφαλίσει ιδιότυπη ασυλία, παραδίδοντας μάλιστα και μαθήματα διαφάνειας και εντιμότητας!

Δεύτερος στην ιεραρχία του κλεπτοκρατικού συστήματος Σημίτη είναι ο Γιάννος Παπαντωνίου. Αυτός που οργάνωσε τη μεγάλη ληστεία με τη χρηματιστηριακή φούσκα και στη συνέχεια ο τότε Πρωθυπουργός τον επιβράβευσε με μετάθεση στο υπουργείο Αμύνης, προκειμένου να συνεχίσει το θεάρεστο και έντιμο έργο του Άκη Τσοχατζόπουλου. Ο υπερασπιστής του Σημίτη υπερβαίνοντας κάθε όριο αθλιότητας έφτασε σε σημείο να ορκίζεται ψέματα ενώπιον της Δικαιοσύνης, καταθέτοντας δύο φορές στους ανακριτές ότι τα εκατομμύρια ευρώ που βρέθηκαν σε λογαριασμό της γυναίκας του ανήκουν δήθεν στον πρώην σύζυγό της. Όταν οι δικαστές φώναξαν τον ταλαίπωρο και άφραγκο πρώην σύζυγο, κατάλαβαν την απάτη που είχε παιχτεί και άσκησαν δίωξη στον Γιάννο Παπαντωνίου. Αντί όμως να κατηγορηθεί για ξέπλυμα βρόμικου χρήματος και να αντιμετωπίσει ποινή ισοβίων, κατηγορήθηκε για ξέπλυμα μαύρου χρήματος, δηλαδή για φοροδιαφυγή και τη γλύτωσε με τέσσερα χρόνια φυλακή και αυτά εξαγοράσιμα! Αντίθετα, οι Γενικοί Γραμματείς που είχε στο ΥΕΘΑ ο Γιάννος Παπαντωνίου έχουν παραπεμφθεί για κακουργήματα αφού συμμετείχαν στο κόλπο με τις μίζες.

Για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα των Γερμανών ο Κώστας Σημίτης τοποθέτησε στο Υπουργείο Άμυνας τον άλλο φίλο των Γερμανών, τον σπουδαγμένο στη Γερμανία Άκη Τσοχατζόπουλο μαζί με τον περιβόητο …βοσκό, τον Γιάννη Σμπώκο. Ο Άκης Τσοχατζόπουλος ανέλαβε να υλοποιήσει τα μεγάλα εξοπλιστικά προγράμματα, που αποφάσιζε ο Σημίτης με μόνιμους προμηθευτές τα Γερμανικά εξοπλιστικά μεγαθήρια. Ο τότε Πρωθυπουργός γνώριζε ότι στο κόλπο με τις μίζες συμμετείχε και ο Άκης Τσοχατζόπουλος, αλλά συνειδητά τον άφηνε να κλέβει για δύο λόγους: Οι Γερμανοί έσπρωχναν το μεγαλύτερο μέρος απ’ τις μίζες στο Μαξίμου και δεύτερον, ο Άκης δεχόταν να υπογράφει συμβάσεις χωρίς διαγωνισμούς! Για να καταλάβετε το μέγεθος της διαφθοράς της συναλλαγής και του ξεπλύματος βρόμικου χρήματος τη …χρυσή οκταετία Σημίτη σας αποκαλύπτουμε το ακόλουθο γεγονός: Δύο απεσταλμένοι του Άκη Τσοχατζόπουλου και του Γιάννη Σμπώκου εμφανίζονται σε ένα κορυφαίο στέλεχος της HDW, που διαχειριζόταν τα ναυπηγεία στο Κίελο και συζητούν για το ενδιαφέρον της ελληνικής κυβέρνησης να αγοράσει τρία υποβρύχια. Ο Γερμανός μάνατζερ τους προτείνει ένα δοκιμασμένο τύπο υποβρυχίου το οποίο είχαν προμηθευτεί και άλλες χώρες.

Όταν οι απεσταλμένοι του ΥΕΘΑ συζήτησαν το ζήτημα του κόστους της αγοράς των υποβρυχίων ο εκπρόσωπος της HDW τους είπε ότι δεν ξεπερνάει τα 1,2 δισεκατομμύρια ευρώ. Στη συνέχεια οι δύο έμπειροι συνεργάτες του Άκη και του Σμπώκου μπήκαν στο ψητό. Άρχισαν να διαπραγματεύονται το ποσό της μίζας. Ο Γερμανός τότε σήκωσε τα χέρια ψηλά. Τους είπε ότι η μίζα, την οποία ονόμασε «διακριτική πληρωμή», είναι το 5% της αξίας των υποβρυχίων γιατί δεν μπορούσαν να κάνουν υπερτιμολογήσεις αφού τον ίδιο τύπο υποβρυχίων είχαν αγοράσει και άλλα κράτη. Όταν ο Άκης, ο Σμπώκος και το σύστημα της τότε κυβέρνησης Σημίτη πληροφορήθηκαν ότι η μίζα δεν είναι μεγάλη, αποφάσισαν να σταματήσουν κάθε συζήτηση ακυρώνοντας την προμήθεια. Τότε οι Γερμανοί της HDW επισκέφθηκαν οι ίδιοι τον Γιάννη Σμπώκο και τον Άκη Τσοχατζόπουλο στο ΥΕΘΑ για να βρουν λύση. Τα πρωτοπαλίκαρα της κυβέρνησης Σημίτη απαιτούσαν από τη γερμανική εταιρεία μίζα της τάξεως του 20% της αξίας των υποβρυχίων για να υπογράψουν τη σύμβαση. Τα στελέχη της THYSSEN KRUPP τρελάθηκαν αναζητώντας εναγωνίως λύση. Τελικά πρότειναν ένα «νέο τύπο» υποβρυχίου που να μην έχει πωληθεί σε άλλη χώρα για να μπορέσουν να το τιμολογήσουν χωρίς όρια. Το αφεντικό της THYSSEN KRUPP έδωσε εντολή στους ναυπηγούς, μέσα σε ένα μήνα να έχουν έτοιμο ένα νέο τύπο υποβρυχίων. Αυτοί παρουσίασαν ένα σχέδιο με κάποιες τροποποιήσεις ο Άκης, ο Σμπώκος και ο Σημίτης δέχτηκαν να πληρώσει το δημόσιο υπερδιπλάσια τιμή για τα νέα υποβρύχια, ενώ τελικά συμφώνησαν η μίζα να φτάσει το 25% της αξίας των υποβρυχίων. Βέβαια, η βιασύνη των Γερμανών να σχεδιάσουν νέο τύπο υποβρυχίων, για να μην χάσουν τη σύμβαση, οδήγησε σε μεγάλα κατασκευαστικά λάθη. Τα υποβρύχια όταν έπεσαν στη θάλασσα έγερναν και είναι επικίνδυνα, το ελληνικό δημόσιο τα πλήρωσε τελικά 4 δισεκατομμύρια ευρώ ενώ σύμφωνα με στελέχη της HDW η μίζα έφτασε τελικά στο 40% γιατί ήθελαν μερίδιο και οι άνθρωποι του Γιάννου που αντικατέστησαν τον Άκη στο ΥΕΘΑ.

Ο… διάδοχος του Σημίτη, ο Γιωργάκης Παπανδρέου μαζί με το δακτυλίδι και το χρίσμα που του έδωσε ο τότε Πρωθυπουργός, πήρε για προίκα και τη σύμβαση του C4I. Οι αμερικάνοι έπαθαν εγκεφαλικό όταν πληροφορήθηκαν ότι η ελληνική κυβέρνηση απέρριψε το μεγαθήριο που λέγεται Ρέιθον και έδωσε το έργο της ασφάλειας των ολυμπιακών αγώνων, σε κάτι περίεργους τύπους και μια εταιρεία που δεν είχε τις δυνατότητες και την τεχνογνωσία. Πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτό το σκάνδαλο έπαιζε ο ταμίας του… νέου συστήματος που προώθησε ο Σημίτης για να παραδώσει τη χώρα στους ξένους τοκογλύφους.

Λοχαγός του Σημίτη ήταν και ο Μαλέσιος από τους πρωταγωνιστές του σκανδάλου του C4I, ο οποίος κατείχε τη θέση του Προέδρου της Επιτροπής του διαγωνισμού. Ο τότε υφυπουργός δημόσιας τάξης έμενε τζάμπα στο σπίτι του Αθανασούλη, του γνωστού λαμόγιου της Altec της εταιρείας φάντασμα στην οποία το σύστημα Σημίτη – Γιωργάκη χάρισε το διαγωνισμό για το C4I.

Λοχαγός του Σημίτη ήταν και ο υφυπουργός Παιδείας Ανθόπουλος που δικάζεται σε βαθμό κακουργήματος κατηγορούμενος για… τοκογλυφία!

Στο σύστημα Σημίτη Γιωργάκη ανήκει και ο Πετσάλνικος που πήγε να ξοδέψει 1,5 εκατομμύρια ευρώ για να χτίσει… σαλέ για βουλευτές, αλλά ευτυχώς, μετά τις αντιδράσεις το έργο ματαιώθηκε.

Εκλεκτός του αρχιερέα της διαπλοκής ήταν και ο γνωστός… «μαζί τα φάγαμε» Θόδωρος Πάγκαλος ο οποίος παρέδωσε τον Αμπντουλάχ Οτσαλάν στους Τούρκους.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...