Κώστας Σόμμερ: Έγκυος η σύντροφός του Βαλεντίνη

Κώστας Σόμμερ: Έγκυος η σύντροφός του Βαλεντίνη
Κώστας Σόμμερ: Έγκυος η σύντροφός του Βαλεντίνη

Έγκυος είναι η σύντροφος του Κώστα Σόμμερ, Βαλεντίνη Παπαδάκη. Πρόκειται για το πρώτο παιδί του ερωτευμένου ζευγαριού. Πριν από λίγους μήνες η γοητευτική Βαλέντίνη ήταν έγκυος αλλά δυστυχώς έχασε το μωρό.

“Νομίζω ότι όσο μεγαλώνεις και είσαι πιο ώριμος και έμπειρος αξιολογείς διαφορετικά κάποια πράγματα. Για να το πω πιο απλά, θεωρώ ότι αν είχα γνωρίσει την Βαλεντίνη πριν από έξι ή επτά χρόνια, δεν θα μπορούσα να καταλάβω την αξία της” εξομολογήθηκε ο Κώστας Σόμμερ, σε συνέντευξή του στο περιοδικό ΟΚ.

Η 26χρονη make up artist Βαλεντίνη Παπαδάκη δήλωσε από πλευράς της για την πρόσφατη αποβολή που βίωσε «λίγους μήνες νωρίτερα είχα μείνει ξανά έγκυος και είχαμε μια δυσάρεστη εξέλιξη, αυτή τη φορά ήμασταν λίγο πιο εγκρατείς. Είχα πέντε μέρες καθυστέρηση, έκανα το τεστ και του είπα, «Αγάπη μου, είναι θετικό». Ήμασταν λίγο συγκρατημένοι”.

“Σκεφτόμασταν ότι δεν θέλαμε να ξαναπεράσουμε το ίδιο πράγμα. Δεν ήταν εύκολο. Σε αυτή την εγκυμοσύνη κάθε φορά που η Βαλεντίνη μπορεί να νιώθει κάτι, είμαστε απευθείας σε επαγρύπνηση. Υπό άλλες συνθήκες εγώ δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Δηλαδή θα σκεφτώ, «εντάξει μωρέ πονάς λίγο, δεν είναι κάτι». Τωρα όμως είμαστε στην τρεχάλα. «Φυσάμε» και το γιαούρτο” τόνισε ο ηθοποιός.

“Γνωριστήκαμε ένα βράδυ μέσω κοινής παρέας λίγο πριν από την πρώτη καραντίνα. Βγήκαμε μια, δυο φορές και αυτό ήταν” αποκάλυψε η Βαλεντίνη Παπαδάκη.

Πηγή: kontranews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...