Με την πρώτη συνεδρίαση του δ.σ. Ναυπακτίας, είχαμε και την πρώτη αντιδημοκρατική εκτροπή.
Ή αν το πούμε ποιητικά “Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα, μου τα ‘πες με το πρώτο σου το γάλα”.
Από το καλοκαίρι, γνωρίζαμε ότι τρεις παρατάξεις (Γκίζας, Μπουλές, Τσαουκαλάς) θα συνδιοικήσουν τον δήμο Ναυπακτίας, σύμφωνα με ανακοίνωση που οι ίδιοι υπογράφουν. Κυκλοφόρησαν, πριν την ώρα τους και τα ονόματα αυτών που θα κάτσουν στις καρέκλες που προσφέρει η σύμπραξη των τριών.Μια κυρία, μάλιστα, προβάλλεται από τα ΜΜΕ, ως αντιπρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου, έχοντας προεξοφληθεί και το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας στο δημοτικό συμβούλιο αλλά και στο δ.σ. του Λιμενικού Ταμείου. Τόση σιγουριά προσφέρει η σύμπραξη των τριών.

Αλλά “πριν αλέκτωρ φωνήσαι” και οι τρεις, απαρνήθηκαν στα χαρτιά την σύμπραξη, για να κλέψουν τις θέσεις της αντιπολίτευσης στις επιτροπές του δ.σ. και στις επιχειρήσεις του δήμου.

Η εικόνα ίσως περιέχει: φαγητό

Δεν υπάρχει σύμπραξη. Αυτό που ζείτε λέγεται προγραμματική σύγκλιση, “μας έκαναν μάθημα” οι Γκίζας και Μπουλές.

Και το αρνί με κριθαράκι στο φούρνο, η γιαγιά μου δεν το έλεγε αρνί γιουβέτσι, αλλά το τρώγαμε όλοι την Κυριακή, άσχετα με το πώς το ονοματίζαμε.

ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΙΑΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ:
Οι παρατάξεις τους καταλαμβάνουν το 86% των θέσεων στις επιτροπές του δημοτικού συμβουλίου, κλέβουν θέσεις της αντιπολίτευσης, αφού δηλώνουν ότι θα συνδιοικούν αλλά θα αντιπολιτεύονται ταυτόχρονα.
Οι κύριοι αυτοί θα φορούν το πρωί το κοστούμι της διοίκησης και το μεσημεράκι τα τζην της αντιπολίτευσης και θα ελέγχουν τον πρωινό εαυτό τους.
Ούτε ο Κιμ Γιόγκ Ουν, δεν το είχε σκεφθεί αυτό, αλλιώς θα είχε τέτοια αντιπολίτευση και η Βόρεια Κορέα.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...