Λάουρα-Κοκκινάκης συναντήθηκαν για πρώτη φορά μετά το Survivor και δεν φαντάζεστε τι έκαναν! (Εικόνα)

Λάουρα-Κοκκινάκης συναντήθηκαν για πρώτη φορά μετά το Survivor και δεν πάει το μυαλό σας τι έκαναν!

Δύο από τους αποχωρήσαντες του Survivor συναντήθηκαν μετά την επιστροφή τους στην Ελλάδα και πόζαραν με ενθουσιασμό στο Instagram!

Ο λόγος για την Λάουρα Νάργες και τον Κώστα Κοκκινάκη που κατά τη διάρκεια της συμμετοχής τους στο reality παιχνίδι φαίνεται ότι ενώθηκαν με δεσμούς φιλίας που διατηρήθηκαν και εκτός του παιχνιδιού. Ο Κώστας Κοκκινάκης επέστρεψε στην Ελλάδα την Παρασκευή και αμέσως συναντήθηκε με αγαπημένα του πρόσωπα. Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram δημοσίευσε φωτογραφία ποζάροντας με την 16χρονη κόρη του, Ηλιάννα. Το πρωί της Δευτέρας 5 Ιουνίου, ο πρώην παίκτης του Survivor μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους φωτογραφία που έβγαλε με τη Λάουρα.

Στη λεζάντας της φωτογραφίας ο ίδιος έγραψε χαρακτηριστικά: «Μη μπορώντας να κρύψω την χαρά μου που συναντήθηκα με τη Λάουρα». Οι δυο τους ποζάρουν στην κουζίνα και με μαγειρικά σκεύη ανά χείρας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτό που έφτιαξαν δεν περιείχε… καρύδα!

 

 

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOINONIA/287044-Laoyra-Kokkinakes-synantethekan-gia-prote-phora-meta-to-Survivor-kai-phantazeste-ti-ekanan-Eikona ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...