Λήξη Προκριματικού Γύρου Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2020 Εθνικών Ομάδων Παίδων UEFA European U17 Championship Qualifying Round

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΠΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ – ΕΠΣ ΑΧΑΙΑΣ

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας γνωρίσουμε ότι με τη λήξη των αγώνων του 9ου προκριματικού ομίλου του πρωταθλήματος UEFA U17 που έγινε σε Πάτρα και Ναύπακτο, η Εθνική μας Ομάδα κερδίζοντας κατά σειρά το ΑΖΕΡΜΠΑΙΤΖΑΝ με 6-1, το ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ με 5-1 και τη ΓΕΡΜΑΝΙΑ με 2-0, κατέλαβε την 1η θέση στον όμιλο της και προκρίθηκε στην επόμενη φάση ELITE  ROUΝD.

Η Ε.Π.Σ. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ και η Ε.Π.Σ. ΑΧΑΪΑΣ, αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ για την εμπιστοσύνη της να μας αναθέσει την διοργάνωση του τουρνουά.

Σημειώνουμε ότι τόσο η Ελληνική αποστολή όσο και οι τρεις άλλες ξένες αποστολές, εξέφρασαν τα ευχαριστήριά τους, για την άρτια διοργάνωση του τουρνουά.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους Δημάρχους Πατρέων κ. Κώστα Πελετίδη και Ναυπακτίας κ. Βασίλειο Γκίζα, τον Αντιδήμαρχο Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Πατρέων κ.Παναγιώτη Πετρόπουλο, τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού και Πολιτισμού του Δήμου Ναυπακτίας κ. Ντίνο Τσουκαλά, τη διοίκηση του ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΕΙΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ, τους διευθυντές και το προσωπικό των αστυνομικών διευθύνσεων Αχαΐας και Αιτωλίας, τα Μ.Μ.Ε. για την προβολή του τουρνουά, καθώς και τους φιλάθλους των περιοχών μας για την μαζική συμμετοχή τους στην παρακολούθηση των αγώνων.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Ε.Π.Σ. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Ε.Π.Σ. ΑΧΑΪΑΣ

ΑΓΓΕΛΟΣ ΔΑΝΙΗΛ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...