Λήστεψαν και χτύπησαν οδηγό νταλίκας στο Αιτωλικό-πιθανώς οι ίδιοι που έκλεψαν το βενζινάδικο στο Αγρίνιο

Ληστρική επιδρομή σε οδηγό νταλίκας που ήταν σταθμευμένη έξω από βιομηχανία γύψου στο Αιτωλικού έκαναν σήμερα τα ξημερώματα πέντε άτομα, τραυματίζοντας τον οδηγό του οχήματος.

Οι δράστες αφού ακινητοποίησαν τον οδηγό και έκαναν κυριολεκτικά «φύλλο και φτερό» την καμπίνα του οχήματος – χωρίς όμως σύμφωνα με την κατάθεση του οδηγού να βρουν χρήματα – εξαφανίστηκαν.

Ο οδηγός, βουλγαρικής καταγωγής, διακομίστηκε στο νοσοκομείο Μεσολογγίου για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και ακολούθως θα δώσει κατάθεση στις διωκτικές αρχές.

Οι δράστες της ληστρικής επιδρομής μάλλον είναι οι ίδιοι που νωρίτερα στο Αγρίνιο είχαν κλέψει τον αυτόματο πωλητή καυσίμων σε βενζινάδικο, χρησιμοποιώντας κλεμμένο όχημα, το οποίο και βρέθηκε εγκαταλειμμένο στο Νεοχώρι Οινιαδών.

Έτσι αστυνομικές πηγές αποδίδουν τα συγκεκριμένα «χτυπήματα» στη συμμορία που δρα το τελευταίο διάστημα στην περιοχή και που μέχρι στιγμής έχει αφαιρέσει το ΑΤΜ στο νοσοκομειο του Αγρινίου, έναν πωλητή καυσίμων στο Κεφαλόβρυσο, ενώ «χτύπησε» και σε ένα ΑΤΜ και υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στο Νιοχώρι, καθώς και ένα σουπερ μάρκετ στον Αστακό.

Η σπείρα, φαίνεται πως έχει ορμητήριο την περιοχή του Αιτωλικού και από την Αστυνομία υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία ότι θα μπορέσει να φτάσει στα ίχνη της.

Με πληροφορίες από το https://messolonghinews.blogspot.com.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...