Λίγο πριν τα MAD VIDEO MUSIC AWARDS 2013 Μιχάλης Χατζηγιάννης και Μηδενιστής, live στην Πάτρα

xatzigiannis photoΗ μεγάλη συναυλία της Πάτρας, τη Δευτέρα 10 Ιουνίου στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο, γίνεται λίγες μέρες πριν τα MAD VIDEO MUSIC AWARDS 2013.

Οι δυο δημοφιλείς καλλιτέχνες είναι υποψήφιοι σε πολλές κατηγορίες μεταξύ των οποίων Καλλιτέχνες της χρονιάς, Ντουέτο της χρονιάς, Καλύτερο τραγούδι της χρονίας κλπ.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και ο Μηδενιστής σχεδιάζουν εντυπωσιακές εμφανίσεις, μια γεύση των οποίων θα έχουν την τύχη να παρακολουθήσουν όσοι βρεθούν την Δευτέρα 10 Ιουνίου στις 8:30 το βράδυ στη μεγάλη συναυλία του φετινού καλοκαιριού.

Επιπλέον ο Μιχάλης Χατζηγιάννης θα παρουσιάσει για πρώτη φορά ζωντανά την νέα μεγάλη του επιτυχία «Η αγάπη δυναμώνει».

Νε θυμίσουμε ότι μέρος των εσόδων της συναυλίας του Μιχάλη Χατζηγιάννη και του Μηδενιστή θα διατεθούν για το έργο της Τράπεζας Τροφίμων και των συσσιτίων του Δήμου Πατρέων, για να δυναμώσει και να ενισχυθεί το έργο τους ακόμα περισσότερο.

Το εισιτήριο για τη συναυλία κοστίζει μόνο 8 € με το ειδικό κουπόνι από τις εφημερίδες ΚΟΣΜΟΣ της Πάτρας και 7ΜΕΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ, στα ειδικά σημεία προπώλησης, ή στα ταμεία του σταδίου, αντί για την κανονική τιμή των 15 €.

Σημεία προπώλησης:

AFISORAMA Κορίνθου 252, ΚΑΡΑΜΟΥΖΗΣ Μαιζώνος 92, DISCOVER Πατρέως 30, 7ΜΕΡΕΣ Γούναρη & Κανακάρη (στοά), ΠΥΛΗ CAFÉ απέναντι από τα ΤΕΙ, ΚΕΝΤΡΑ ΤΥΠΟΥ Γούναρη (στοά ΠΑΝΘΕΟΝ), CAREFOUR, PLANEΤ, www.ticketwest.gr

Τέλος, ειδικά για την Κυριακή 9 Ιουνίου, λειτουργούν δυο ειδικά σημεία προπώλησης στα ΚΕΝΤΡΑ ΤΥΠΟΥ Γούναρη (στοά ΠΑΝΘΕΟΝ) και ΠΥΛΗ CAFÉ απέναντι από τα ΤΕΙ

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...