Λαμπερό δέρμα και στην περίοδο!

Λαμπερό δέρμα και στην περίοδο!
4 σούπερ τιπς ομορφιάς για να δείχνεις πάντα υπέροχη
Η περίοδος είναι κάθε μήνα πιστή στο ραντεβού της και μαζί με αυτή έρχεται και η αλλαγή ορμονών που κάνουν την επιδερμίδα μας…. άνω κάτω!  Δες τι μπορείς να κάνεις για να μεταμορφώσεις την επιδερμίδα σου ακόμα και τις δύσκολες ημέρες.
Έχεις παρατηρήσει ότι η επιδερμίδα γίνεται πιο θαμπή και λιπαρή τις ημέρες της περιόδου; Αυτό συμβαίνει γιατί οι ορμόνες σου τρελαίνονται και αντιδρά ολόκληρος ο οργανισμός σου εσωτερικά και εξωτερικά.

Μάθε 4 σούπερ τιπ για να έχεις λαμπερή και λεία επιδερμίδα ακόμα και τις ημέρες της περιόδου:

  • 1 Φτιάξε μια μάσκα για τόνωση και λάμψη της επιδερμίδας:

Θα χρειαστείς2 κ.γ μέλι, 1 κ.γ γιαούρτι, 1 κ.γ χυμό πορτοκάλι. Ανακάτεψε  όλα τα υλικά μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα και άπλωσε τη μάσκα στο πρόσωπό και το λαιμό. Άφησε τη μάσκα να δράσει για περίπου 20 λεπτά και ξέβγαλε με χλιαρό νερό.

Αυτή η πολυβιταμινούχα, αναζωογονητική μάσκα προσώπου, θα κάνει την επιδερμίδα σου λεία και λαμπερή.

  • 2 Δώσε βάση στον καθαρισμό προσώπου:

Γίνε λίγο πιο σχολαστική με την καθαριότητα της επιδερμίδας σου. Πλύνε πρωί- βράδυ το πρόσωπό σου με ειδικό σαπούνι κατά της λιπαρότητας, πριν εφαρμόσεις την ενυδατική σου κρέμα.

  • 3 Κάνε πίλινγκ πιο συχνά:

Για να μειώσεις τη λιπαρότητα,  το σμήγμα και να εξαφανίσεις τα σπυράκια που εμφανίζονται εκείνες της ημέρες, κάνε ένα ελαφρύ πίλινγκ προσώπου ανά 2 ημέρες.

Ιδανική λύσηείναι ένα πίλινγκ με 1 κ.γ μέλι, 1 κ.γ λευκή ζάχαρη και 3 σταγόνες λεμόνι. Ανακάτεψε όλα τα υλικά και κάνε ελαφρύ μασάζ στο πρόσωπο για 3 λεπτάκια. Αφαίρεσε το μείγμα με μια ζεστή πετσέτα.

  • 4 Η ενυδάτωση είναι το παν:

Μην ξεχνάς ποτέ την κρέμα ημέρας και την κρέμα νυκτός! Ειδικά τις ημέρες της περιόδου, το δέρμα διψάει για ενυδάτωση και έξτρα φροντίδα. Επέλεξε προϊόντα που δεν εντείνουν τη λιπαρότητα και χρησιμοποίησε τα μετά τον καθαρισμό της επιδερμίδας.

ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΥΛ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...