Λεβέντης: Αν γίνει πρωθυπουργός ο Μητσοτάκης, θα το οφείλει στο ΠΑΣΟΚ

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων για τα δύο χρόνια διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ

«Μελανή σελίδα στην νεότερη πολιτική ιστορία», χαρακτήρισε τα δύο χρόνια διακυβέρνησης από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, συμπληρώνοντας ότι «κερδήθηκαν με υποσχέσεις ανεκπλήρωτες και συνθήματα ψεύτικα».

«Υπήρξε βέβαια προσγείωση του κ. Τσίπρα τον Ιούνιο του 2015, αφού υπέγραψε τα πάντα και αφού υπέκυψε σε όλες τις αξιώσεις των δανειστών. Όμως και μετά δεν αφαιρέθηκαν οι παθογένειες, διπλές, τριπλές συντάξεις, ούτε εκτοπίστηκαν από το ευρύτερο δημόσιο οι κομματικοί αργόμισθοι και έτσι το βάρος έπεσε σε νέους φόρους και σε μείωση μισθών και συντάξεων», εκτίμησε ο Βασίλης Λεβέντης, μιλώντας σε εκδήλωση της Ένωσης Κεντρώων την Τετάρτη.

Για τη Νέα Δημοκρατία, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, ανέφερε ότι «παρουσιάζεται πολλά υποσχόμενη, διαπιστώνουμε ότι ψηφοθηρεί, δεν διαθέτει σχέδιο, νοιάζεται μόνο για την εξουσία και υπόσχεται καρέκλες και αξιώματα σε όποιον την πλησιάζει. Δεν διδάχθηκε και αυτή τίποτα από τα συμβαίνοντα στην Ευρώπη, παραμένει ένα αμετανόητο συντηρητικό κόμμα».

Μιλώντας για το ΠΑΣΟΚ, ο Βασίλης Λεβέντης αναρωτήθηκε, «το ΠΑΣΟΚ που θέλει να αποτελέσει πόλο μεταξύ Δεξιάς και ΣΥΡΙΖΑ, με ποιους θα το κάνει;».

Επίσης, ο Βασίλης Λεβέντης ότι το ΠΑΣΟΚ «διέπραξε προ 5μήνου έγκλημα, ψηφίζοντας ενισχυμένη αναλογική και δίνοντας στον κ. Μητσοτάκη το πλεονέκτημα 50 εδρών μπόνους. Αν γίνει πρωθυπουργός ο κ. Μητσοτάκης, θα το οφείλει στο ΠΑΣΟΚ».

Για τις δημοσκοπήσεις, ο κ. Λεβέντης είπε πως «και τον Σεπτέμβριο του 2015 παρουσίαζαν την Ένωση Κεντρώων με 2% και πήρε 4%, έτσι και τώρα το ποσοστό της Ένωσης Κεντρώων θα είναι σίγουρα άνω του 5%».

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...